Mislim, da me je en kifeljc naciljal na radar (ustavljal ni nikogar). Samo stal je in meril. Je mozno, da je imel tisti radar s fotoaparatom (no ja, saj vem, da ga je imel)?
Me torej zanima, kdaj priblizno pride kazen po posti zaradi takega radarja?
A se obstaja tistih nekaj dni, da imas polovicno ceno, ce placas takoj?
A kazenske tocke po dolocenem casu zapadejo? Po kolikem?
Najlepsa hvala vnaprej za odgovore.
?ŕe se dejstva ne ujemajo s teorijo, potem spremeni dejstva.
Coyote napisal/-a:Mislim, da me je en kifeljc naciljal na radar (ustavljal ni nikogar). Samo stal je in meril. Je mozno, da je imel tisti radar s fotoaparatom (no ja, saj vem, da ga je imel)?
Me torej zanima, kdaj priblizno pride kazen po posti zaradi takega radarja?
A se obstaja tistih nekaj dni, da imas polovicno ceno, ce placas takoj?
A kazenske tocke po dolocenem casu zapadejo? Po kolikem?
Najlepsa hvala vnaprej za odgovore.
jah poloznco loha dobis sele po parih mescih...sploh ce je stacionarni radar....zdej pa mozn da v roku 14dni ali pa meseca....
DA se obstaja polovicna vsota zneska
za pike pa mislim da po 2eh letih da se resetirajo ne bom pa trdil
lahko pa da nikoli ne...ce jih mas pa prevec pa lahko delas nekej en tecaj CPP en posebn nekej obstaja pomojem....pol se ti pa brisejo ..bo se kdo kej povedal...
Lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
polovicna kazen ti je samo se ce si vozil v naselju v rangu od 53-60. ce vozis nad 60km/h potem avtomastko dobis kazensko piko in izgubis polovicno kazen!
teso napisal/-a:polovicna kazen ti je samo se ce si vozil v naselju v rangu od 53-60. ce vozis nad 60km/h potem avtomastko dobis kazensko piko in izgubis polovicno kazen!
Vozil sem v naselju nekje med 70 in 80 (vec zagotovo nisem).
vepar napisal/-a:a je mel radar v roki ali na stojalu?
tisti ki ga v roki drzi te nemore slikat- te more takoj ustavt ce ti hoce kazen dat.
Si preprican? Model ni imel nobenega stojala. Drzal ga je zgolj v roki, stal je pa na plocniku (torej se tudi ni nikamor naslanjal - na kako streho avtomobila).
?ŕe se dejstva ne ujemajo s teorijo, potem spremeni dejstva.
Coyote, ce te je ciljal stoje, pol ziher ni slikal.
PA si sploh preprican da si peljal cez omejitev? Mogoce te ni ustavil zato, ker si peljal lepo po omejitvah
Kolikor jaz vem, je polovicna kazen le v tem primeru, ce ti izroci poloznico takoj. Ce vozis dosti hitreje, in ti pripada kazenska pika dobis vse po posti in si naj****, tak kot jaz
Ma mojega brata so dobili policaji na radar , je dobil domov poloznico za 100 jurjev. Fora je bila pa v tem ker policija ni imala nobenega dokaza( edino tisto 1min ko so ga dobili na radar). In je sel na sodisce in jim je zatezil da zeli videti na lastne oci dokaze. Dokazov ni bilo nikjer pa ni placa. Odvetnik TRZAN dela svoje.....
teso napisal/-a:polovicna kazen ti je samo se ce si vozil v naselju v rangu od 53-60. ce vozis nad 60km/h potem avtomastko dobis kazensko piko in izgubis polovicno kazen!
c-c-c nea bo drzalo. cez 70 v naselju polovina kazen vseeno. prnesl so mi pa sliko ap poloznco osebno na dom po ene 2-3 mesecih ce me spomin ne vara. tk da v vsakem primeru dobis polovicno kazen.
A-a.. ni vec tegan po novem. Vem, ker sem klical na policijsko postajo in so mi razlozili. Polivicna kazen je LE v tem primeru, ce ti gospod policaj izroci kazen (poloznico) na kraju dogodka. In to so le manjse kazni, ker za vse vecje kjer dobis kazenske pike grejo tak prek sodnika in ti pride po posti domov.
c-c-c nea bo drzalo. cez 70 v naselju polovina kazen vseeno. prnesl so mi pa sliko ap poloznco osebno na dom po ene 2-3 mesecih ce me spomin ne vara. tk da v vsakem primeru dobis polovicno kazen.
A-a.. ni vec tegan po novem. Vem, ker sem klical na policijsko postajo in so mi razlozili. Polivicna kazen je LE v tem primeru, ce ti gospod policaj izroci kazen (poloznico) na kraju dogodka. In to so le manjse kazni, ker za vse vecje kjer dobis kazenske pike grejo tak prek sodnika in ti pride po posti domov.
tocn tako!
vem iz lastnih izkusenj sem naletu na radar, pa sem se pelajal 64 km/h na 50 km/h. pa sem dobil kazensko piko in avtomastko zgubim pravico do polovicke. tak da sem placal 30 k SIT kazni zarad hitrsoti plus 10 K sit za kazensko piko ter sodne stroske, uglavnem kr fejst oderejo.
zdej pa cakam se na eno poloznico, bil je stacionarni radar, so me slikal pa nc ustavli pred mecom pa pol. se kr cakam, pelu sem se pa fejst prevec