Torej rad bi si zmontiral namesto navadne rumene stropne luci belo ledico. Problem ledic je, ker so samo za indikacijo in svetijo lokalno. Bi bila ustrezno pobrusena 20cd bela ledica dovolj za osvetlitev potniskega prostora(oz. 4 zaporedno)? Verjetno bi se svetloba prevec razprsila in se nebi kaj dosti videlo.
Ledice za osvetlitev!
Ledice za osvetlitev!
Mene zanima ce ima kdo kake izkusnje z ledicami za osvetlitev potniskega prostora.
Torej rad bi si zmontiral namesto navadne rumene stropne luci belo ledico. Problem ledic je, ker so samo za indikacijo in svetijo lokalno. Bi bila ustrezno pobrusena 20cd bela ledica dovolj za osvetlitev potniskega prostora(oz. 4 zaporedno)? Verjetno bi se svetloba prevec razprsila in se nebi kaj dosti videlo.

Ni lahko, nam!
Re: Ledice za osvetlitev!
Saj na koncu ni nujno da bo belaensiferum napisal/-a:iz rumenega na belo??? no sej res da ima vsak svoj okus. sam da bi dal navadno svetlobo v avto ce bi ze neki spreminjal mi pa tudi ne gre najbol v glavo
Ni lahko, nam!
no pr men tkole zgleda pa imam 4ri zaporedno vezane....ampak zdej mi je dal croma idejo za se 4ri zaporedno vezat in vzporedno k telim 4rimcroma_man napisal/-a:ne![]()
![]()
![]()
morm fotkat.
in ce se dela npr. osvetlitev namest tiste lucke se dela bela da kej vidis

lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Uff, to pa res ne zna vsakBlackWind napisal/-a:no pr men tkole zgleda pa imam 4ri zaporedno vezane....ampak zdej mi je dal croma idejo za se 4ri zaporedno vezat in vzporedno k telim 4rimcroma_man napisal/-a:ne![]()
![]()
![]()
morm fotkat.
Chip
pa dobr clovk je dobr pa hoce pomagat pol se mu pa smejejo...Chip napisal/-a:Uff, to pa res ne zna vsakBlackWind napisal/-a:no pr men tkole zgleda pa imam 4ri zaporedno vezane....ampak zdej mi je dal croma idejo za se 4ri zaporedno vezat in vzporedno k telim 4rimcroma_man napisal/-a:ne![]()
![]()
![]()
morm fotkat.
![]()
![]()
Chip
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
modrapumica napisal/-a:Kaksna barva ledice pa bi po vasem okusu pasala k srebrnemu cliotu? Prosim za vase nasvete
Hvala ze vnaprej
Lp
meni je ql
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si