cip tuning rsr

Modifikacije vozil
Odgovori
AWAKE
Kraj: podravje

cip tuning rsr

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

Ima kdo namen it cipat v blizni prihodnosti k rsr-u, bi se lahko skup zmenli da dobimo kaki popust :wink: Ce pa lahko kdo zrihta tukaj iz foruma kaki popust pa se priporocam :!: Rad bi cipal moj mlincek dci 65km :lol:
Uporabniški avatar
DognerDJ
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Hrvati imajo nonstop neke akcije za cipanje ( 200 eur ) !
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

DognerDJ napisal/-a:Hrvati imajo nonstop neke akcije za cipanje ( 200 eur ) !
oni majo para k dreka :D
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

AWAKE kontaktiri hrvaskega uporabnika Rain-a pa se z njim zmen pa let dol pa bo. :D
Uporabniški avatar
mkonci

Odgovor Napisal/-a mkonci »

Tole bo butasto slisat ampak vseeno. :wink:

Se da to cipat tud clio 1.4 letnik 98 (75KM)

Kolk bi se moc povecala?
Lp, mkonci
Uporabniški avatar
DognerDJ
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Bencince se da bol malo navijat ( razen ce imas turbota ).
Uporabniški avatar
Mr007
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a Mr007 »

nej napisejo modernatorji ze 1X TOLE NA STICKY AL BOMO VSAK MESC GLEDAL K SE BO EN NOV SPOMNU NEKI CIPAT AL PA TUNAT MASINO....

KAOS!!!
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

Mr007 napisal/-a:nej napisejo modernatorji ze 1X TOLE NA STICKY AL BOMO VSAK MESC GLEDAL K SE BO EN NOV SPOMNU NEKI CIPAT AL PA TUNAT MASINO....

KAOS!!!
to jaz tui pravim!vsaki ***** lahko odpre novo temo, ker se mu ne da poiskat po forumu!pol pa ni cudno da je vse kot na odpadu!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
Mr007
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a Mr007 »

MDeeJay napisal/-a:
Mr007 napisal/-a:nej napisejo modernatorji ze 1X TOLE NA STICKY AL BOMO VSAK MESC GLEDAL K SE BO EN NOV SPOMNU NEKI CIPAT AL PA TUNAT MASINO....

KAOS!!!
to jaz tui pravim!vsaki ***** lahko odpre novo temo, ker se mu ne da poiskat po forumu!pol pa ni cudno da je vse kot na odpadu!!!
in pol se folk prtozuje d smo sami odpadniki tle gor :)
AWAKE

MDeeJay napisal/-a:

KAOS!!!
Sorry pac nisn na vasem nivoju. Vsaki dan redno spremlam forum in v tem letu ali celo sploh nikoli, se noben ni reko da lahko kaki popust zrihta pri rsr in da bi sli skup cipat :!: :?: Pardon, ce lahko samo vidva govorita na forumu :mad: Ali ni bistvo tega foruma,da si renojevci pomagamo med sabo :?: Svasta... :shock:
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

AWAKE napisal/-a:
MDeeJay napisal/-a:

KAOS!!!
Sorry pac nisn na vasem nivoju. Vsaki dan redno spremlam forum in v tem letu ali celo sploh nikoli, se noben ni reko da lahko kaki popust zrihta pri rsr in da bi sli skup cipat :!: :?: Pardon, ce lahko samo vidva govorita na forumu :mad: Ali ni bistvo tega foruma,da si renojevci pomagamo med sabo :?: Svasta... :shock:
valda da si mormo pomagat :D

Drgac je kolega iz hrvaskega kluba ,pisal tuki gor da imajo skos neke akcije cipanja,in MB niti ni tako dalec od ZG,da nebi mogu it dol, tema je pa bila nedolgo nazaj odprta :roll:

Ce imajo akcije tam dol se ti verjetno splaca it u ZG,ker tuki u SLO so sami skrtuhi z akcijami,bi vsi samo sluzil radi pa nic druzga ne znajo :?

Tko da ti svetujem da kontaktiras Rain-a in se zmenita

007,ne se takoj pizdit u takem smislu,se da tudi lepo napisat opozorilo :wink:

Killah ma vas rad :D
AWAKE

killah bee napisal/-a:
AWAKE napisal/-a:
MDeeJay napisal/-a: to jaz tui pravim!vsaki ***** lahko odpre novo temo, ker se mu ne da poiskat po forumu!pol pa ni cudno da je vse kot na odpadu!!!
valda da si mormo pomagat :D

Drgac je kolega iz hrvaskega kluba ,pisal tuki gor da imajo skos neke akcije cipanja,in MB niti ni tako dalec od ZG,da nebi mogu it dol, tema je pa bila nedolgo nazaj odprta :roll:

Ce imajo akcije tam dol se ti verjetno splaca it u ZG,ker tuki u SLO so sami skrtuhi z akcijami,bi vsi samo sluzil radi pa nic druzga ne znajo :?

Tko da ti svetujem da kontaktiras Rain-a in se zmenita

007,ne se takoj pizdit u takem smislu,se da tudi lepo napisat opozorilo :wink:

Killah ma vas rad :D

killah bee ti si ded 8) mas pir v dobrem za ta komentar :wink:
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

mkonci napisal/-a:Tole bo butasto slisat ampak vseeno. :wink:

Se da to cipat tud clio 1.4 letnik 98 (75KM)

Kolk bi se moc povecala?
Da se cipat, ampak bos dobil okoli 5KM in nevem, ce se ti splaca! Cena je pa od 60.000sit navzgor.
Slika
Uporabniški avatar
seat
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a seat »

Fantje a ni splosno znano da rsr cipa najboljs dalec naokrog kaj pa teli hrvati nevem rsr-u hodjo se iz tujine cipet tko da ne more bit lih slab no nevem jst morm na mojmu Leoncku narest prvo 5k kilometrov pol bomo pa lahko cipali
AWAKE

seat napisal/-a:Fantje a ni splosno znano da rsr cipa najboljs dalec naokrog kaj pa teli hrvati nevem rsr-u hodjo se iz tujine cipet tko da ne more bit lih slab no nevem jst morm na mojmu Leoncku narest prvo 5k kilometrov pol bomo pa lahko cipali
Idi k rsr-u cipat ti nebo zal :!: Po cipanju je cist drug avto, v pozitivnem smislu :wink: Ce bom mel nasledni avto tudi dizla, bom se ga enkrat pelo tja, ker je zakon :D No to je moje osebno mnenje, da se nebo kdo kaj buno spet :evil:
Odgovori