cip tuning rsr
cip tuning rsr
Ima kdo namen it cipat v blizni prihodnosti k rsr-u, bi se lahko skup zmenli da dobimo kaki popust
Ce pa lahko kdo zrihta tukaj iz foruma kaki popust pa se priporocam
Rad bi cipal moj mlincek dci 65km 
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
to jaz tui pravim!vsaki ***** lahko odpre novo temo, ker se mu ne da poiskat po forumu!pol pa ni cudno da je vse kot na odpadu!!!Mr007 napisal/-a:nej napisejo modernatorji ze 1X TOLE NA STICKY AL BOMO VSAK MESC GLEDAL K SE BO EN NOV SPOMNU NEKI CIPAT AL PA TUNAT MASINO....
KAOS!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
in pol se folk prtozuje d smo sami odpadniki tle gorMDeeJay napisal/-a:to jaz tui pravim!vsaki ***** lahko odpre novo temo, ker se mu ne da poiskat po forumu!pol pa ni cudno da je vse kot na odpadu!!!Mr007 napisal/-a:nej napisejo modernatorji ze 1X TOLE NA STICKY AL BOMO VSAK MESC GLEDAL K SE BO EN NOV SPOMNU NEKI CIPAT AL PA TUNAT MASINO....
KAOS!!!
Sorry pac nisn na vasem nivoju. Vsaki dan redno spremlam forum in v tem letu ali celo sploh nikoli, se noben ni reko da lahko kaki popust zrihta pri rsr in da bi sli skup cipatMDeeJay napisal/-a:to jaz tui pravim!vsaki ***** lahko odpre novo temo, ker se mu ne da poiskat po forumu!pol pa ni cudno da je vse kot na odpadu!!!Mr007 napisal/-a:nej napisejo modernatorji ze 1X TOLE NA STICKY AL BOMO VSAK MESC GLEDAL K SE BO EN NOV SPOMNU NEKI CIPAT AL PA TUNAT MASINO....
KAOS!!!
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
valda da si mormo pomagatAWAKE napisal/-a:Sorry pac nisn na vasem nivoju. Vsaki dan redno spremlam forum in v tem letu ali celo sploh nikoli, se noben ni reko da lahko kaki popust zrihta pri rsr in da bi sli skup cipatMDeeJay napisal/-a:to jaz tui pravim!vsaki ***** lahko odpre novo temo, ker se mu ne da poiskat po forumu!pol pa ni cudno da je vse kot na odpadu!!!Mr007 napisal/-a:nej napisejo modernatorji ze 1X TOLE NA STICKY AL BOMO VSAK MESC GLEDAL K SE BO EN NOV SPOMNU NEKI CIPAT AL PA TUNAT MASINO....
KAOS!!!![]()
Pardon, ce lahko samo vidva govorita na forumu
Ali ni bistvo tega foruma,da si renojevci pomagamo med sabo
Svasta...
Drgac je kolega iz hrvaskega kluba ,pisal tuki gor da imajo skos neke akcije cipanja,in MB niti ni tako dalec od ZG,da nebi mogu it dol, tema je pa bila nedolgo nazaj odprta
Ce imajo akcije tam dol se ti verjetno splaca it u ZG,ker tuki u SLO so sami skrtuhi z akcijami,bi vsi samo sluzil radi pa nic druzga ne znajo
Tko da ti svetujem da kontaktiras Rain-a in se zmenita
007,ne se takoj pizdit u takem smislu,se da tudi lepo napisat opozorilo
Killah ma vas rad
killah bee napisal/-a:valda da si mormo pomagatAWAKE napisal/-a:Sorry pac nisn na vasem nivoju. Vsaki dan redno spremlam forum in v tem letu ali celo sploh nikoli, se noben ni reko da lahko kaki popust zrihta pri rsr in da bi sli skup cipatMDeeJay napisal/-a: to jaz tui pravim!vsaki ***** lahko odpre novo temo, ker se mu ne da poiskat po forumu!pol pa ni cudno da je vse kot na odpadu!!!![]()
Pardon, ce lahko samo vidva govorita na forumu
Ali ni bistvo tega foruma,da si renojevci pomagamo med sabo
Svasta...
![]()
Drgac je kolega iz hrvaskega kluba ,pisal tuki gor da imajo skos neke akcije cipanja,in MB niti ni tako dalec od ZG,da nebi mogu it dol, tema je pa bila nedolgo nazaj odprta![]()
Ce imajo akcije tam dol se ti verjetno splaca it u ZG,ker tuki u SLO so sami skrtuhi z akcijami,bi vsi samo sluzil radi pa nic druzga ne znajo![]()
Tko da ti svetujem da kontaktiras Rain-a in se zmenita
007,ne se takoj pizdit u takem smislu,se da tudi lepo napisat opozorilo![]()
Killah ma vas rad
killah bee ti si ded
Idi k rsr-u cipat ti nebo zalseat napisal/-a:Fantje a ni splosno znano da rsr cipa najboljs dalec naokrog kaj pa teli hrvati nevem rsr-u hodjo se iz tujine cipet tko da ne more bit lih slab no nevem jst morm na mojmu Leoncku narest prvo 5k kilometrov pol bomo pa lahko cipali