R5 GTT l.xx - Neki slikic moje r5-(Stran 74, Fotošuting)
Ah ja, avspuh sm kupu kr u A3M(mimgrede ful so use cene spustil, kao nek nov katalog?), sej vem ka ste pravl za a3m-jove izpuhe, sam ko sm ga jst vidu sm si reku da ga morm met, pa še kao neka akcija je bla okol 15 jurjov cenej, torej 25k sit(majo še dva na zalogi), pa iz karbona je, pa kokr sm ga gledu zgleda kr kvalitetno narejen (se mal spoznam na varjenje and stuff), pa še za dušilc sta dva vijaka, ne en(pa še enga bom sam dal), mah sej ce bo pa šel v maloro bo pac šel!
Ja darkdog tud zunanjost še mam v nacrtu, že vse splanirano-naroceno(gtturbo-clean look), itak da bo po vsej vrjetnosti dušilc vn letu(sam morm še prej od kolektorja naprej vse nove cevi dobit), pol pa sam

Ja darkdog tud zunanjost še mam v nacrtu, že vse splanirano-naroceno(gtturbo-clean look), itak da bo po vsej vrjetnosti dušilc vn letu(sam morm še prej od kolektorja naprej vse nove cevi dobit), pol pa sam
sigurno,hodo tole urosBoneS napisal/-a:verjetn bo tole ena najlepsih 5k v slo
bos dal tudi obrobe odbijacev od turbo petke? ker sedaj ti tako
lepo sedejo feltne in gume v blatnikih da je noro
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Takle motor bi lahk komot spravu na bliz 200+ konjev, ta mašina je identicna volvotovi 1.7 turbo-turbina laufa na 0.28baraLiquid napisal/-a:spregledal kW podatekmloncar napisal/-a:je napisu na zacetku posta, da ima F2N mašino, letnik 92, ki ima 68kW (torej 92KM)!Liquid napisal/-a:kolk konjska mašina je toletnx mloncar
Na kolko bi pa lahko natunal takle motor?
ja itak...najprej mi manka bajta, kjer bi lahk delu...
no okej, pr punci doma bi lahk kej naredu, sam vedn k taj priem, se bajta dela, pa noben ne bi avta šraufu
mam tut vikend, sam ne dost orodja oz. ni dost placa za avto not dat, poleg tega še fotra nism mel, tak da mi manka mnogo izkušenj...
Pa z gimnazijo pa politologijo tut glih velik ne vem o elektriki
ku*c, predam ti lovoriko, pa dam roke stran od 5ke
aja, hecam se! kar bo v mojih zmožnostih bom seveda naredu, predvsem zunanjost, to lahk na vikendu na kompresor barvam, ostalo pa...kolker se da bom sam delu, z glavo skoz zid pa tut ne morm...
no okej, pr punci doma bi lahk kej naredu, sam vedn k taj priem, se bajta dela, pa noben ne bi avta šraufu
mam tut vikend, sam ne dost orodja oz. ni dost placa za avto not dat, poleg tega še fotra nism mel, tak da mi manka mnogo izkušenj...
Pa z gimnazijo pa politologijo tut glih velik ne vem o elektriki
ku*c, predam ti lovoriko, pa dam roke stran od 5ke
aja, hecam se! kar bo v mojih zmožnostih bom seveda naredu, predvsem zunanjost, to lahk na vikendu na kompresor barvam, ostalo pa...kolker se da bom sam delu, z glavo skoz zid pa tut ne morm...
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Te cist zastopim damjan, mam jst isti problem cez teden ko študiram v lj, pa mam garažo, pa cajta vcasih tok da sm sam seb napot, pa miljon idej-stvari na avtu za nardit, sam ka ko ne morš zram še tridesetih avtov šraufat pa ga srat, pa orodja ni pa nc, pol pa cez vikende doma norim, da je cetrt stvari sploh naretih!
a dejansko maš garažo v lj?
jz mam garažo pod milim nebom, mi vcasih zmecejo gor cigumije, cike, rože ki so odmrle, na nek nacin je tut moja petka zašcitena z vso to navlako cez, skor tak ko garaža, pa še bl pocen
pa ukradl so mi sam en pokrovcek od alu felg, zj se pa lahk je*em....
pa to sam zato kr sm štajerc?
dobr, se poslavljam za en dan, grem s5 avto nastavlat odpadkom, mam izpit juter...
LP
Damjan
jz mam garažo pod milim nebom, mi vcasih zmecejo gor cigumije, cike, rože ki so odmrle, na nek nacin je tut moja petka zašcitena z vso to navlako cez, skor tak ko garaža, pa še bl pocen
pa ukradl so mi sam en pokrovcek od alu felg, zj se pa lahk je*em....
pa to sam zato kr sm štajerc?
dobr, se poslavljam za en dan, grem s5 avto nastavlat odpadkom, mam izpit juter...
LP
Damjan
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
ja ****, jz bi definitivno hotu met fotra, da bi se kej naucu od njega, ne pa a sm prvic v živleju tremblic pr 15ih uporablu, pa še to na šihtu, kjer sm pocitniško delu.
Pa dobr, pustmo psihicne težave
sej mi je pa po drug stran tut prav pršl, da ga nism mel, kr sm ga celo sredno šolo lahk sral kolk sm hotu pa mi mama nic ni mogla, fotr bi me pa nalomu ko zajca
Pa kljub temu sm se razvil v pravo smer

Pa dobr, pustmo psihicne težave
sej mi je pa po drug stran tut prav pršl, da ga nism mel, kr sm ga celo sredno šolo lahk sral kolk sm hotu pa mi mama nic ni mogla, fotr bi me pa nalomu ko zajca
Pa kljub temu sm se razvil v pravo smer
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Evo da vam pokažem, ka se je spet dogajalo pr men!
Prvo auspuf, nov od kolektorja do konca, cist odprt, zvok je svetovn, brez dušilca pa orgazmicen, grmi ko svija
, pozna se na pospeških ter na koncni, v glavnem bomba!

Pol sm se spravu na panele, za njih sm porabu okol 10l smole, par kvadratov vlaken, neki iverke, en kup cajta, pol še ene par kvadratov usnja ter blaga, 1l neostika, pa en sprej od tese(ta sprej mi je naredil vec škode ko koristi, porabiš pa petkrat prevec da sploh kej zalepiš pa še pol spusti-uglavnbek en ku3ac od lepila)

Prvo sm premazu panele z parimi plastmi poliestra, za vecjo trdnost!

pol sm nardil distancnike(držala) za zvocnike,

ter za kretnice,

nato pa sem vse skup spravil v neko, men všecno obliko!
pol par slikic izdelave fali(nism sliku
)

in tu so že pokitane 1000x zbrušene, ter testno zmontirane,

še desna,

tu sm jih pa že oblacu, uspodi sm dal še mal tršo 5mm peno, tk da je tak glih prav na dotik, ce pa s cim zgubiš živce je pa to z oblacenejem, parkrat sm zraven ratu tak
, ce bi kadil bi šel tovornjak cikov!

No na koncu je za moje pojme izpadlo super, no men je všec, pa še linije sm nekak zadel, da vse skup zgleda.

še desna stran,

pa vse skup!

Aja pa še visokotonci!
Vmes sm mal testiru zice od 16v, kr dobri morm rec, zdej si morm pa še sam cajt uzet da jih preoblecem pa bo!

itak so zdle lepo u garaži ker trenutno so mi mal grdi, blago je znucano, pa raztrgano, po preobrazbi bojo pa ko novi!
Sedaj delam pa škatlo za wofija, mal poliester mal les,

Mal sm je že testiru, pa špila super, litražo sm trofu do litra, škatla ma enga manj ko bi mogla, sam se sploh ne sekiram!
Tale prijatelcek je pa že dobu novga lastnika, ko ga je kolega vidu ga je hotu met,pol sm mu ga pa prodal
, ker je itak hotu met mal mocnejši ojacevalc, se mi ga pa trenutno glih ne kupuje!

Tu je že lepo v škatli, in veselo buta!
To je to, ko bo pa spet kej novga se pa spet kej javim!
LP Uroš
Prvo auspuf, nov od kolektorja do konca, cist odprt, zvok je svetovn, brez dušilca pa orgazmicen, grmi ko svija

Pol sm se spravu na panele, za njih sm porabu okol 10l smole, par kvadratov vlaken, neki iverke, en kup cajta, pol še ene par kvadratov usnja ter blaga, 1l neostika, pa en sprej od tese(ta sprej mi je naredil vec škode ko koristi, porabiš pa petkrat prevec da sploh kej zalepiš pa še pol spusti-uglavnbek en ku3ac od lepila)

Prvo sm premazu panele z parimi plastmi poliestra, za vecjo trdnost!

pol sm nardil distancnike(držala) za zvocnike,

ter za kretnice,

nato pa sem vse skup spravil v neko, men všecno obliko!
pol par slikic izdelave fali(nism sliku

in tu so že pokitane 1000x zbrušene, ter testno zmontirane,

še desna,

tu sm jih pa že oblacu, uspodi sm dal še mal tršo 5mm peno, tk da je tak glih prav na dotik, ce pa s cim zgubiš živce je pa to z oblacenejem, parkrat sm zraven ratu tak

No na koncu je za moje pojme izpadlo super, no men je všec, pa še linije sm nekak zadel, da vse skup zgleda.

še desna stran,

pa vse skup!

Aja pa še visokotonci!
Vmes sm mal testiru zice od 16v, kr dobri morm rec, zdej si morm pa še sam cajt uzet da jih preoblecem pa bo!

itak so zdle lepo u garaži ker trenutno so mi mal grdi, blago je znucano, pa raztrgano, po preobrazbi bojo pa ko novi!
Sedaj delam pa škatlo za wofija, mal poliester mal les,

Mal sm je že testiru, pa špila super, litražo sm trofu do litra, škatla ma enga manj ko bi mogla, sam se sploh ne sekiram!
Tale prijatelcek je pa že dobu novga lastnika, ko ga je kolega vidu ga je hotu met,pol sm mu ga pa prodal

Tu je že lepo v škatli, in veselo buta!
To je to, ko bo pa spet kej novga se pa spet kej javim!
LP Uroš