Cip tuning za Megane I Coupe 2.0 16V 150 KM

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

sej lahk da je to sam bulshit sam nevem zakaj je tok teh firm k to trdi. Na strani od fastech-a je napisan tud da je to ob upostevanju nekaterih faktorjev (pomoje vsaj filter pa kompleten izpuh) ce sm jih prav razumu.
Res ne vem zakaj pol to sploh prodajajo ce ni res. Bom su na dyno k senici, pol bom kupu tale "cip" pol pa se enkrat k senici pa bomo vidl ce ta cip res kej da.
Zanimiv je tud to da te pri fastech-u ze na zacetku seznanijo s tem da ma tvoj model avta lahko enega od 12 ralicnih racunalnikov in jim moras posredovat stevilko tvojga da ti potem povejo kolk kosta. Na primer:
na e-bayu sm najdu cip za cliota 1.4 16V (cena 44eur :shock: )sam ni blo stevilke mojga racunalnika na seznamu. Jim saljem mail in oni meni da majo za mojga tudi samo da ta stane 99eur ker je drazji software. Tega jest pri nobeni drugi firmi nism zasledu, tko da pomoje morajo neki vedt o cipanju. Cip naj bi sprostu dodatnih 16 konjickov. Zanimivo
carinvent

Odgovor Napisal/-a carinvent »

drmocar napisal/-a:sej lahk da je to sam bulshit sam nevem zakaj je tok teh firm k to trdi. Na strani od fastech-a je napisan tud da je to ob upostevanju nekaterih faktorjev (pomoje vsaj filter pa kompleten izpuh) ce sm jih prav razumu.
Res ne vem zakaj pol to sploh prodajajo ce ni res. Bom su na dyno k senici, pol bom kupu tale "cip" pol pa se enkrat k senici pa bomo vidl ce ta cip res kej da.
Zanimiv je tud to da te pri fastech-u ze na zacetku seznanijo s tem da ma tvoj model avta lahko enega od 12 ralicnih racunalnikov in jim moras posredovat stevilko tvojga da ti potem povejo kolk kosta. Na primer:
na e-bayu sm najdu cip za cliota 1.4 16V (cena 44eur :shock: )sam ni blo stevilke mojga racunalnika na seznamu. Jim saljem mail in oni meni da majo za mojga tudi samo da ta stane 99eur ker je drazji software. Tega jest pri nobeni drugi firmi nism zasledu, tko da pomoje morajo neki vedt o cipanju. Cip naj bi sprostu dodatnih 16 konjickov. Zanimivo

Alo,

firme marsikaj obljubljajo, neki se res da prdobit tud na NA, ampak tolko pa spet ne. Strosek je res majhen v primeru da je res kak rezultat, ce zelis reskiraj in potem pri nas lahko to preveris na merilnih valjih. Za tak mali denar ti tudi mi ne bomo sli delati softwarea, saj imamo vecje stroske in se nam ne izplaca.

BTW - Clio dCi 80, vceraj pobral 2. mesto s casom 16.8 sekund na 400 m (Celje). avto ima na valjih izmerjenih 115 konjev.

LP
RAPID - Unleash the RAW power of your Diesel !
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

@carinvent pri vas tud bencinarje cipate al sam dizle, se da lahko okvirno cena cipanja bencinarja? 1.8-16V- 136KM , pa me se nekaj zanima, se ga da spravit na 150KM :roll:
carinvent

Odgovor Napisal/-a carinvent »

killah bee napisal/-a:@carinvent pri vas tud bencinarje cipate al sam dizle, se da lahko okvirno cena cipanja bencinarja? 1.8-16V- 136KM , pa me se nekaj zanima, se ga da spravit na 150KM :roll:
imamo moznost chipat prakticno vse avte, zdaj ce se pa splaca na dolocenem avtu delat "cip" to je pa stvar lastnika da se odloci, mi za vse avte ne moremo vedet vnaprej, dela imamo pa z vsakim enako. dosedaj so bili relativno dobri rezultati na peugeot/citroen in bmw (5-10%), ostalega prakticno nismo skoraj nic delal, ker vnaprej povemo, da so prirastki majhni in se ze tu stranke ponavadi premislijo. seveda govorim o NA bencinarjih.

cena za NA bencince je pri nas v povprecju 400 EUR + ddv. Eventuelno, ce se res pokaze zelo majhen prirastek, potem damo se malo boljso ceno.
RAPID - Unleash the RAW power of your Diesel !
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Imas mogoce kaksne konkretne podatke o Peugeot-ih in Citroen?
Uporabniški avatar
seat
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a seat »

Nevem ce je pametno dat 100k+ da pol pridobis 10-15Hp pa se to je vprasanje.Pri moji masini ki ima sedaj 110Hp bom z cipanjem prisel na 140Hp torej 30Hp vec to je nekak ze smotrno porabit 100k ce pa zamenjam se sobe in injektorje sem pa prec blizu 170Hp sam toj pa s5 pol kr velik strosek
Odgovori