Twingo

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Twingo

Odgovor Napisal/-a Figo »

Tudi tukaj predstavljam svoj avto

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Nekaj osnov:
-komplet spojlerji by Fazer
-gume 185/50/14 na feltnah Mim Maratea 14"
-znizan z fedri -4,5cm
-temnjena stekla:zadej max, ostale 4 10%
-notranjost alu stopalke in nekaj led
-avtoradio Clarion4x50w, spredaj 130w, zadaj 350w+ojacevalec in tuba Blaupunkt
To je zaenkrat to....hvala za vse kritike in pohvale
Lp
[/img]
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

pozdravljen :wink:

Lepga twingica imas,barva mu res sede :wink: :)
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
Gasilec
Kraj: Zagorje o/S

Odgovor Napisal/-a Gasilec »

Lepo z okusem narejen 8)
Glede na barvo avta bi lepo sedle gor lexus luci.
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

najlepša barva sploh! 8)
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

okusno zrihtan. lepo. 8)
Slika
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

hudo lep, barva mu pa tak pase kot na blondinki veliki joski! fenomenalno!
vesolc
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a vesolc »

ej zakon twingac....pa pihn une crne plastike na odbijacih v barvo avta, pa bo bomba :wink:
Uporabniški avatar
Figo

Gasilec napisal/-a:Lepo z okusem narejen 8)
Glede na barvo avta bi lepo sedle gor lexus luci.
Za lexus se nism odlocu, ker sploh niso sedle gor-sm mel eno montirano.avto je temen in stekla, feltne svetle ampak ne cist, lexus bi dal potem pa se tretji odtenek zat mi to ne pase prevec-vsak ma svoj okus....drgac pa tnx za predlog
Lp
Uporabniški avatar
Figo

teso napisal/-a:hudo lep, barva mu pa tak pase kot na blondinki veliki joski! fenomenalno!
Hahahaha lool:) drgac mi je pa ta barva gut ja...no verjamem da ne vsem ampak tko pac je vedn
Lp
Uporabniški avatar
Figo

No drugace pa hvala za pohvale in predloge, del crne plastike spredej in zadej pa upam d kmau pride v barvo vozila.
Lp
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Figo napisal/-a:No drugace pa hvala za pohvale in predloge, del crne plastike spredej in zadej pa upam d kmau pride v barvo vozila.
Lp
bad look bi mogoce blo fajn mal pod kotom montirat...ce sem prov vidu da ga imas....mogoce sprednje luci zamenjati v clean steklo....pa plastike si reku bos tut dal strihat....lexusk ne smes kupt k jih mam jest :lol: hehe JOKE :!:
drgac pa lep twingo....sam zanima me ali si moral kaj trsati amortizerje glede na to da imas skoraj 5cm dol spuscenega :?:
ali ti kje drgne ce nalozis notr ene 3 po vsaj 80kg :?:
Lp...le tako naprej :)
aja pa mogoce ksn lep izpuh bi mu najbrz sedu :?:
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Figo

blackwind: spuscen je 4,5 cm ja sam kokr vids na slikcah se mi je zadnji del dejansko za tolk spustil, sprednji pa ne zato grem v Novo gorico kjer mi bo sprednje porihtal da bo vse ql. trsani niso nix.
je pa dejansko ful razlike k mas ti balon gumo 55", jst pa 50". z 55" drajsa ful k sm jo mel na zacetku potem sm pa te kupu in zadej potolkel malo notranjo stran in zico od rocne premaknu in zdj mi nikdar ne drajsa.
lexu sploh ne mislm gor dajat, auspuh se pa se na slikah gor vid kak je bil skor dve leti ampak sm na trajektu zapel in sm ga dal rihtat, ampak sm potem pogruntu da je blo 2let brnenja non stop dovolj zat sm ga prodal in je zdj na cliotu.
Lp
Uporabniški avatar
BlackWind

Figo napisal/-a:blackwind: spuscen je 4,5 cm ja sam kokr vids na slikcah se mi je zadnji del dejansko za tolk spustil, sprednji pa ne zato grem v Novo gorico kjer mi bo sprednje porihtal da bo vse ql. trsani niso nix.
je pa dejansko ful razlike k mas ti balon gumo 55", jst pa 50". z 55" drajsa ful k sm jo mel na zacetku potem sm pa te kupu in zadej potolkel malo notranjo stran in zico od rocne premaknu in zdj mi nikdar ne drajsa.
lexu sploh ne mislm gor dajat, auspuh se pa se na slikah gor vid kak je bil skor dve leti ampak sm na trajektu zapel in sm ga dal rihtat, ampak sm potem pogruntu da je blo 2let brnenja non stop dovolj zat sm ga prodal in je zdj na cliotu.
Lp
ja sej v homologaciji mam zdej tut 50 gumo...tko da ce ga bom se imel bom dal gor 50 visino....lih tak balon pa spet ni an...ja pa tut drajsa mi ne kej prevec....ce smo 4je notr mora bit ksna luknja pa mal vec hitrosti da drsa....drgac mi pa ne ce je samo obremenjen....je pa se zmerej bolj mehka voznja z 55 pa -3,5cm tko da te ne mece prevec po cesti....lega je pa ze veliko boljsa....sploh v ovinkih...f1/ke drzijo tut v dezju se obnesejo...
drgac pa zajlo od rocne moras itak premaknt... ker je tko blesavo narejeno ja....
ja auspuh pa zdej vidm prej sem bil na mal drgacnem monitorju na sihtu in je bilo prevec temno nastelan tko da se ga ni vidl....jah meni je pa se vedno kar vsec zvok....sem pa vidu v zivo da ga zdej nimas vec kot si reku ;)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Figo

Ja to je res da je z 55 voznja mocno bolj udobna kot z 50, ne mores verjet kaka razlika je pa se 1cm bol pr tleh, verjamem d je ful razlike. ce se bos odlocu za 50 verjem d je ful razlike in tud -3,5cm bo potem premal spuscen.drgac mi pa verjem da se vsak navelica auspuha:)
Lp
Uporabniški avatar
BlackWind

Figo napisal/-a:Ja to je res da je z 55 voznja mocno bolj udobna kot z 50, ne mores verjet kaka razlika je pa se 1cm bol pr tleh, verjamem d je ful razlike. ce se bos odlocu za 50 verjem d je ful razlike in tud -3,5cm bo potem premal spuscen.drgac mi pa verjem da se vsak navelica auspuha:)
Lp
jah itak bi ga mogu pol spustit na -5cm...sam pol so spet eni stroski pa .....dost je sem reku.... ;)
lp
www.avtohisa-REAL.si
Odgovori