mater jim.....
Clio-moj lepotec:)) ZAKLJUCEK....PRIHAJA NOV PROJEKT!!
Ker vem, da Opelasev itek ne marate, si bom dovolu kritizirat:
neonke - na avto modrega odtenka pac ne pasejo rdece neonke
ledice na havbi - rdece,pa se na havbi - seriously uncool, kot bi rekel Jeremy
VIPER stripes - (VIPER=/=Clio) - pa ce ze das gor te strajfne, vsaj naravnost jih daj. Spredaj si jih nalepu (kao) na sredino (ceprav si simetrijo ze tu sfalil za par centi), ampak potem, ko si to cez avto zvleku, je bil pa po moje avto prevec postran parkiran, ker zadi si pa sfalil za debelih 5 centi, kar se vid ze na prvi pogled (al pa mas cudn fotoaparat).
Predlog (da ne boste rekli, da sem destruktiven):
ce ti je "ledica tuning" pri srcu, potem razmisli, da zamenjas barvo. Najbolj bi pasala tista "xenon bela" varianta
avto spusti (sportne fedre najdes za Cliota rabljene za 15000 SIT)
odlepi crte in jih se enkrat napelji. Ce ti simetrija ne potegne, potem si po eni tretjini avta potegni en mal debelejsi strajfen (okol 5 cm), potem pa kak centi stran se enega (kakih 7mm), pa predvsem pazi, da bosta cez cel avto naravnost potegnjena (torej bosta povsod npr 20 centi od sredine), da ti ne bo potem vse postrani vleklo. Skratka, vzemi si malo vec casa in naj ti se kdo pomaga, ker bos sam tezko lepo naredil.
Sicer pa moje kritike niso bile slabonamerne, ce pa te kljub temu motijo, potem jih spreglej. Sve v svemu je avto tvoj in pomembno je, da je vsec TEBI.
neonke - na avto modrega odtenka pac ne pasejo rdece neonke
ledice na havbi - rdece,pa se na havbi - seriously uncool, kot bi rekel Jeremy
VIPER stripes - (VIPER=/=Clio) - pa ce ze das gor te strajfne, vsaj naravnost jih daj. Spredaj si jih nalepu (kao) na sredino (ceprav si simetrijo ze tu sfalil za par centi), ampak potem, ko si to cez avto zvleku, je bil pa po moje avto prevec postran parkiran, ker zadi si pa sfalil za debelih 5 centi, kar se vid ze na prvi pogled (al pa mas cudn fotoaparat).
Predlog (da ne boste rekli, da sem destruktiven):
ce ti je "ledica tuning" pri srcu, potem razmisli, da zamenjas barvo. Najbolj bi pasala tista "xenon bela" varianta
avto spusti (sportne fedre najdes za Cliota rabljene za 15000 SIT)
odlepi crte in jih se enkrat napelji. Ce ti simetrija ne potegne, potem si po eni tretjini avta potegni en mal debelejsi strajfen (okol 5 cm), potem pa kak centi stran se enega (kakih 7mm), pa predvsem pazi, da bosta cez cel avto naravnost potegnjena (torej bosta povsod npr 20 centi od sredine), da ti ne bo potem vse postrani vleklo. Skratka, vzemi si malo vec casa in naj ti se kdo pomaga, ker bos sam tezko lepo naredil.
Sicer pa moje kritike niso bile slabonamerne, ce pa te kljub temu motijo, potem jih spreglej. Sve v svemu je avto tvoj in pomembno je, da je vsec TEBI.
hvla boguWest_RAP napisal/-a:sej jih ni vec kr so mi jih vandali unicili in nekatere nalepke potrgali![]()
![]()
![]()
mater jim.....![]()
![]()
crte res ne pasejo....pa hudica clovek ti skos po blatu furas da mas usrane gume skos
ja spustit ga mal, ogledala vsaj prebarvat pa ostale plastike v barvo karoserije....mogoce sipe zatemnit pol mas pa cist estetsko lep avto
ne avta prevec nakicit kot ti je ze uspevalo z temi viperkami....to so te cheap variante ˝styleinga˝ kot te nalepke za tank ipd. to ma vsak lohka k ma 5 minut cajta pa 5k v zepu za nalepke...make it real
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ja lepo zgleda a naziga tut tko dobr k zgledaRjuhar napisal/-a:Stari, kdaj mas rojstn dan, da ti meter kupim, ker te sredina res jebe.
Sicer pa kufer kul. Spila v redu?
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
skos bols stariWest_RAP napisal/-a:stayling nadeljevanje...
ti dve fotografiji sta slikani z mujotom u lj...pred 4 meseci
zdej je se veliko stvari dodanih na novo
nove slike pridejo v kratkem
drugi teden pridejo 16-ke in bodykit od r-stylinga
komentarji zazeljeni;)
a je kej spuscen...nekam visok se mi zdi
brez crt je res lepsi
ql
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si