Že dolgo nism nc novga pokazu, ceprav sm naredu zlo dost, no pa gremo lepo po vrsti:
Prvo je prišlo na vrsto podvozje, nižanje za 4cm spredaj APEX, ter 6cm zadaj, novi plinski amortizerji MONROE reflex spredaj, ter obnovljeni ter tršani pri VUGI zadaj, ter 5mm distancniki zadaj!
Vse skupaj sedaj zgleda nekako takole:
Vse to sm porihtal dobra 2meseca nazaj, nato se je pa zacelo iskanje žrtve ki bo darovala notranje organe za nujno operacijo! In našla se je:
Mašina 1.7 F2N 68kw l.92, potrebna temeljite cistke, ter preventivne menjave jermenov, tesnil, olja, filtrov ter še enkrat TEMELJITE cistke!
No in potem sm prvo odstranil kiler,
nato frgazer, celega razdrl ga spucal, vendar vse pozabil slikat

, z samim frgazerjem je bilo dela za cel dan, pa še par ur potem da sm ga naštelal, evo slikce pred cišcenejnm,
nato sm vzel mašino ven,
ji odstranil karter, ga ocistu, ga namazal s tesnilom, ter nazaj pritrdil,
odstranil pokrov ventilov, ga prebarval, zamenjal tesnilo,
nato je še sledilo par dni da sm opravu še miljon malenkosti, seveda umes zopet pozabil slikat, vecino dela sem opravil sam, pri najzahtevnejših stvareh pa so mi pomagali kolegi, pa fotr, in voila uspelo mi je to,
mašino združit z starim menjalnikom,
po tem slikanju sm mašino še celo noc cistil, ter seveda nic slikal,
naslednji dan pa napocil dan D, mašina je šla not, ter sedla ko ata na mamo,
paše u nulo,
pol sm se še mal nad elektriko spravu,
in koncni rezultat je tak,
avto vlece ko svija, pospešek do 100km/h je manj kot 9sec, koncna okol 200km/h, uglavnem zelo sm zadovoljen, in se zahvaljujem vsem ko so mi pomagali!
E še neki slikic za konec, ko sm avto ocistu: