izpusni sistem DEVITO

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

u cist pozabu, darky slike od avspuhov mi posl na mail ;)
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Je ze dolgo tema odprta vidim-ce je se vedno zanimanje za auspuh od devitota za cliota rs-rabljen je bil dva meseca se javite.
LP
Uporabniški avatar
smarty

Odgovor Napisal/-a smarty »

Mene pa za kolektor zanima, ce se zmeraj ni interesantov, da bi se jih zbralo vsaj 3?
Owner of Renault Clio 1.6 16V
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

in za kolk ga naredi ce bi bli vsaj 3-je?

a to 4-2-1 al 4-1?
Uporabniški avatar
smarty

Uf ne vem tocno koliko vem le samo, da je rekel, da samo za enega ne bo delal kolektorja, ker se mu ne splaca. Ce bi bili pa vsaj trije bi se zmenili pa za popust. Tja pod 100k bi biu ne vem tocno koliko. Sem ze po drugih trgovinah spraseval za kolektor pa je vse nad okoli 110k tko, da raje pri Devitotu vzamem. Pa se vem, da bo dobr.
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Kako ma pa DeVito kej homolomo urejen...oz kako se da zment ker bi js naredu neki na tako foro kot mas ti smarty...lah tut na PM odgovoris. :wink:
Uporabniški avatar
smarty

Kaj zdej Vepar bomo sli delat al ne? 8)

TheSharky sem ti ogdovoril na PM :D
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

nevem :? mal huda cena se mi zdi. 100k ampk ce bi se posteno poznalo bi blo za razmislit :D

kolk prav ded da se bo pol poznalo?

a ves ce bo naredu tazga kot je original (4-1) al sportno varijanto (4-2-1)?
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Kakrsne cene ima on je 100k se pocen. Vprasanje je iz katerega materiala naredi.

Ce vam bo delal potem, ce ne bo delal 4-2-1 sploh ne kupovat.
Ce bo res dobr narejeno, boste dobil pri 1.4 masinah cca 10KM in 12Nm.

Kolektorja ni potrebno homologirat, ker je to nadomestni del. Pol bi moral tud druge svecke homologirat....

Zdej ce se vam splaca pa sami studirajte.
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
smarty

Tako kot je rekel Dr_S. Naj bi se dobilo okoli 10KM ali vec. Najbolj se bo pa poznalo se imes se brez katalizatorja, sportni filter ter na sportni lonec. Nato das se cip gor in je kar ornk poznat. Tko, da za izpuh bi se 3-je zmenili pa nardimo kolektor kakor se bomo zmenli "ce ste zainteresirani".
Loopz

Odgovor Napisal/-a Loopz »

Vem, da je ze malo stara tema, ampak...

Mene od devitota zanimajo samo grafi, ki kazejo prirastek x-konjev z njegovim izpuhom.

Zaenkrat se nisem videl nobenega. Za lep zvok, sijoc izpuh in tistih par kg dol, pa mislim da je tistih 120k + odlocno prevec.
RS
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Res, da je "par" kg manj, dokler pa ne sprobas na rs kaj nardi original rosfrej devito narjen sam za ta avto pol ti je jasn-bomba.tle ni sam zvoka k pohodis, ima dejansko namen-res pa je, da bi blo 120.000sit premal.

Lp
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

sam je ena bistvena razlika, da je Supersprint naredil kolektor na podlagi testiran, merjen itd., napram devitotu, k ga naredi po obcutku.

kaj mislis, kateri je boljsi?

sej ne recm, de Devito ni dober, ampak pri catback sistemih ne mores fejst kiksnt, ce imas lepo zavita kolena (mendrel bent) in vse skupi posvasano, medtem ko je pri kolektorju popolnoma drugace (in velik bolj zajebano).

ce bi sam meu prevec denarja, bi sou k devitu, de mi naredi catback sistem, kolektor bi pakupu pri eni uveljavljeni firmi (kot je npr. supresprint itd).
Uporabniški avatar
Ruff_RydeR
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a Ruff_RydeR »

mogoce kdo ve kje bi dobil papirje za supersprinta ker od a3m-a ni nobenga zvoka :x je tipski za cliota 1.8 16v in ga mislm homolomo sam papirji so se zgubil med menjavanjem lastnikov

hvala
l.p miha
I know U got soul
cliocup
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a cliocup »

mene pa zanima ce ma kdo graf od rs-a z devitotom. al pa ce kdo ve kok KM ti da. za rs-a 182. pa ce kdo ve ceno za celotn izpuh. sam kolektorjev se pr rs-ih ne mena kukr jst vem. hvala za informacije.
Odgovori