Izkusnje z VUGO - trsanje amortizerjev !
-
PinkZ
-
modriDIRKAC
ma vuga je legenda...prjazn, pocen, pa kvalitetn....jez mam zadevo zdej prblizn en mesec pa lahk recem da je do jaja....res da malo kimam ko se peljem pa tud prepricu sem se da avto ceste niso v resnic niso tako ravne kot zgledajo, ampak avto gre skoz ovink k gokart, kar se zvija in nagiba so samo gume...pa se to bo kul k dam letne gume gor...
skratka za tak dnar je to definitivno najboljsa izbira....BTW turensek za isto storitev racuna 64000 sit...( vuga 32000 ) brez racuna pa je se cenejs
skratka za tak dnar je to definitivno najboljsa izbira....BTW turensek za isto storitev racuna 64000 sit...( vuga 32000 ) brez racuna pa je se cenejs
Men je tut danes trsal cliota (l. 97). In moram rec sam Respect. Avto ni niti priblizno isti kot prej. Ko si prej na avtocesti pri kaksni 100 km/h malo z volanom pomigal se je avto sam nagibal ko kaka stara katrca, zdaj pa si takoj na prehitebvalnem pasu
Vglavnem, avto se drzi ceste ko klop. Clio ima pac bolj mehko podvozje in to trsanje ga totalno spremeni. Sem pa dal obnovit, 10% strsat pa Fk-jeve -35mm fedre sem dal not. Moram rec da trga podvozje. Vuga res dobr naredi. Ko ti obnovi amortizer ostane staro samo ohisje amortizerja, ostalo vse zamenja. Pa se priredi ti ga za novo delovno visino. Na konc ga res se malo strihne
Moram samo pohvalit. Se splaca dat tistih 33600. Torzijo mi je pa dzabe spustu. Zdaj samo se homologacijo naredimo pa bo.
Vglavnem, se eno priporocilo. Ce boste nizal ga vpraste tudi kaksne vzmeti lahko on vam zrihta. Mogoce se vam bo splacalo. Tip je strucko in hudo ve kaj dela.
PS.
Tako podvozje ni za tiste ki nocejo zavreci udobja. Ko das amortizerje trsat resnicno ugotovis, da nase avtoceste niti priblizno niso ravne, cutijo se vse neravnine,... Ce nimas dobrih zicov ni kaj prevec udobno.
Pa se before and after slikici

Before

After
Vglavnem, se eno priporocilo. Ce boste nizal ga vpraste tudi kaksne vzmeti lahko on vam zrihta. Mogoce se vam bo splacalo. Tip je strucko in hudo ve kaj dela.
PS.
Tako podvozje ni za tiste ki nocejo zavreci udobja. Ko das amortizerje trsat resnicno ugotovis, da nase avtoceste niti priblizno niso ravne, cutijo se vse neravnine,... Ce nimas dobrih zicov ni kaj prevec udobno.
Pa se before and after slikici

Before

After
Shit happens