Clio A feltne
Clio A feltne
Kake feltne najbols pasejo na clieca A modela...kupujem nove gume pa hocm prvo kupit feltne da mi lepo nardijo jih gor:))prosim za mnenja!hvala---prosim za resne odgovore:P
sorry sam karkol pod 15 col na cliotu A zgleda porazno ce ni spuscen.
torej isces 13 col lite feltne, prodaja jih frooteg z novimi gumami, se ti splaca, poslji mu p.m. pa uprasaj za ceno - no nevem al ma 13 al 14 col, uglavnem pasejo na cliota a in ni treba homologirat.
torej isces 13 col lite feltne, prodaja jih frooteg z novimi gumami, se ti splaca, poslji mu p.m. pa uprasaj za ceno - no nevem al ma 13 al 14 col, uglavnem pasejo na cliota a in ni treba homologirat.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
jest prodajam 13", sicer jeklena platisca z 5cm poliranim robom, dimenzija gum 195/55/13. cena z gumam (cena posamezne gume je drugac 30k) - 100k na okroglo. so pa lepo ohranjene, na sredini so crne, rob je srebrn (poliran), prej so ble na cliotu A, fedre je mu model porezane samo za 1 navoj (se prau ni biu spuscen skorj nc pa je zadeva res zgldala prou BIG ASS an. zj sm jh pa jest kupu (za 110k, 1 tedn nazaj, mi je fotr dnar posodu) pa mi nekak zmanka dnarja za vse ostale stvari k jh hocem se nabavt tko da bom raj kr moje 15" petkrake naprej vozu. so pa res lepe... dobis slikce u petk ce hoces!
To ne drzi, homologacijski kartoncek bi moral met, ker renault slovenija se trudi s tem ze od leta 93modelos napisal/-a:mi ne pise, ker nimam homo kartoncka! torej kok pride lahk max. dimenzije pnevmatik ter platisc za RN 1.2 letnik 1995?
Jst sm ga mogu kupt duplikat homologacijskega kartoncka, ker drugace ne morem narest homologacije. Biu je pa 4500 sit.
l.p. mico