Kako mu je to uspelo????

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Kako mu je to uspelo????

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

pazi ti to notranjost oz. osvetlitev armature pri twingotu????Slikapa se njegov komantar in naj mi ga nekdo prevede(se nekdo se cudi):
ey affengeil
das bild mit der beleuchteten innenaustattung ist das nur mti den 2 LEDs oben statt der normalen Funzel da?

-------------------------------------------------------------------------------

welches meinst du?
den tacho habe ich mit 4 leds beleuchtet, die schalter mit je einer und das radio mit 6 leds. die innenraumbeleuchtung ist noch orginal, sieht nur bläulich aus weil das bild mit blitz gemacht war. die wird die tage noch geändert. weiss aber noch nicht genau wie.
gruss, sven

pa se ena slikca:

Slika
vidite tudi lucke pri odpiranju sip gorijo plavo!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Sam LEDice je zamenju...Sej je Cojz tud neki na tem delu! Jest bom tud to probu narest, sam je ful dela...
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Problem je ta, ker imajo stevci in tipke integrirano oranzno barvo noter in samo modre lucke ne bi nic pripomogle. V defaultu so tak bele.
Slika
Uporabniški avatar
Chip
Moderator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Chip »

Bojci napisal/-a:Problem je ta, ker imajo stevci in tipke integrirano oranzno barvo noter in samo modre lucke ne bi nic pripomogle. V defaultu so tak bele.
Ja tako je, sem hotel pri cliu1 zamenjat v stevcih, pa so zarnice navadne male bele, vmes pa je oranzna folija ali plastika( nisem siguren) k naredi oranzno barvo.Se mi ni dalo it naprej razdirat, samo ce tisto folijo(plastiko) stran uzames pa zadaj ledice butnes je to to.In mas lepe modre displaye.

Aja to sem govoru za ostale: za Twinga nisem sure - torej ce ima notri display in osvetlitev- backlight ( ne vem kaksne barve) se lahko displayu zamenja backlight osvetlitev, se mi zdi da je blo v tem primeru tko, da je tip zamenjal ledice pod displayem v modre.Kot nekateri v gsm.

Chip
Uporabniški avatar
HaBBicH

Za oranžno folijo vem! Bi jest to naredu sam me mot k mam LCD uro pa termometer k oranžn svet. Tko da bi blo vse modr un pa oranž-bljak!
Po mojem da se da tud to narest, mogoce so SMD ledice??
Slika
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Bojci

Nima folije....vsaj moj ne. Ima (kot sem ze reku) integrirano oranzno plastiko in rdeco plastiko pri rdecem obmocju obratomera.

Sem jaz ze tudi to hotel enkrat delat, pa sem obupal...
Slika
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

ja
sam v stikalih za el. sipo pa mislim da so smd noter, saj je premalo da bi dajal kaj drugega noter, pa sveti tudi malo
Uporabniški avatar
HaBBicH

Sej pomojem da mam jest tud smd diode u lcd uri(je ful mejhna)
Slika
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

khm....
original twingo ima zelen stevec digitalni ..ki pa se da zamenjat zadaj te diode "baje" da sveti stevec modro(nekje na netu sem celo nasel in imam doma sprintan nacrt za zamenjavo teh diod)...sem nameraval to naret ..ampak nocem stevca razstavljat da nebi pol bilo kaj narobe z delovanjem in bi se kje novi stevec moral kupovat!
stikala za sipe ko pa mu svetijo modro pa je najmajsi blem noter lucko menjat ... (v twingotu so zelene barve) ...meni so sicer te lucke pocrkale ze... (nazalost) ampak baje ce hocem to menjat sem na servisu vprasal in morem to stikalo novo kupit ki pa ni tako poceni! ...
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
frooteg_

Odgovor Napisal/-a frooteg_ »

Neki na netu je že bil objavlen Do it yourself za to osvetlitev v Twingu... Mal poiš.... google da vse :)

Lp ... FRooT
totimato

Odgovor Napisal/-a totimato »

...malo pogrevam stare teme, pa vseeno.

Prosil bi za napotke in nasvete kako priti do stevca? Kako naj razstavim armaturo?

lp

totimato
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Bojci pa mislis da gre tota plastika na 19ki ven vzet?Al mors to vse gor trgat pa rezat :cry: :cry:
totimato

MDeeJay, kak je zej

Odgovor Napisal/-a totimato »

MDeeJay napisal/-a:pazi ti to notranjost oz. osvetlitev armature pri twingotu
MDeeejay, si ze dobil odgovor na svoje vprasanje?

No jaz sem se danes spravil odpirati stevec. Tokrat samo v raziskovalne namene, sem pa ze narocil barvno folijo. Ko bom koncal s spremembo barve stevca, pa bom napisal clanek in ga tukaj objavil, ce po pro2c za igro (postopek bom poslikal). Potrebno je zamenjati samo prozorno (zeleno) folijo.

MDeejay, ce pa zelis ti na kratko razlozim ali pa pocakaj na clanek, ker sem mi ne ljubi vsega 2x pisati.

lp

totimato
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

ni problema, ti samo napisi clanek & slikaj zadevo in bom dal na page
Uporabniški avatar
Bojci

VIA napisal/-a:Bojci pa mislis da gre tota plastika na 19ki ven vzet?Al mors to vse gor trgat pa rezat :cry: :cry:
Ej, ne bi vedel....

Tak sem slisal... sem probal enkrat doma razstavit, pa mi ni najbolj slo, pa sem odnehal. So mi pa lani v RDO-Centru na Zolajevi manjavali en kup zarnic od znotraj, samo ne vem kak so to delali. Vsi pravijo, da je zajebano.

Ta rumena barva pa mislim (nisem siguren 100%), da ni folija ampak integrirana oranzna barva.
Slika
Odgovori