Kvaliteta izdelka
-
Maricelo1985
Kvaliteta izdelka
Povejte kaksne dele vgrajujete v posvozja stabilizatorji, notranji in zunanji koncniki itd.... ker je meni namrec po dobrega pol leta odpovedal zunanji trw koncniki, ki bi naj bil kar kvaliteten del.. zdaj pa nevem ali so trw izdelki res tak slabo narejeni ali kaj? Gre se tudi za podobne neorginalne firme.. zdaj pa nevem ali res samo original renault je ok ali kaj? Napisite svoje izkusnje..
Re: Kvaliteta izdelka
Original so ok, ampak dragi, če jih sploh dobiš posebej. Za clia 3rs npr določenih sploh nisi mogel dobiti posebej, ampak samo v kompletu z roko.
Alternativa je vargalant z vrhnike, ampak lahko dobiš slabo robo (kolegu je en počil po 14 dneh med prehitevanjem avtobusa..). Jaz imam z njimi dobre izkušnje, tudi sprobano na dikališčih. Za rs-e jih delajo iz boljšega materiala - poglej na njihovi strani. Prašaj če delajo tudi za navadne trpežnejše.
Za rs-e se dobi v ZG nadgrajene, boljše ( uporabljajo tudi za clio cup) pri reneko autodijelovi. Za clia rs in megana rs dobiš, za bolj civilne pa vprašaj - te vsi hvalijo.
Poslano z mojega SM-G960F z uporabo Tapatalk
Alternativa je vargalant z vrhnike, ampak lahko dobiš slabo robo (kolegu je en počil po 14 dneh med prehitevanjem avtobusa..). Jaz imam z njimi dobre izkušnje, tudi sprobano na dikališčih. Za rs-e jih delajo iz boljšega materiala - poglej na njihovi strani. Prašaj če delajo tudi za navadne trpežnejše.
Za rs-e se dobi v ZG nadgrajene, boljše ( uporabljajo tudi za clio cup) pri reneko autodijelovi. Za clia rs in megana rs dobiš, za bolj civilne pa vprašaj - te vsi hvalijo.
Poslano z mojega SM-G960F z uporabo Tapatalk
Squealing tire is a happy tire 
-
Maricelo1985
Ok hvala za odgovor.. ce.se kdo ima kaksne izkusnje naj pove
-
Maricelo1985
Vargalant sem kontaktiral ampak nix ne odpisejo.. po mojem mislim da je original dosti bolj vzdrzljiv kot poceni ponaredek..
Zakaj pa potem sprasujes tukaj? Si sploh ze poizkusil kaj od tega kar sem jaz napisal?
use se da sam če se če
-
Maricelo1985
Vecinoma kaj sem kupil je bil trw.. sest let nazaj sem kupil megana je biu znizan in se spomnim da mi takrat lastnik povedal da so na njem boljsi in vzdrzljivelji koncniki ker so mu crkovali na par mescov, ampak se ne spomnim kje jih jih kupil itd... zato tudi sprasujem kje se da dobit boljsa roba.. ker da od trw koncnik zdrzi stiri mesce s tem da resno pazim kak vozim se mi zdi kar nekaj..