Kakor jaz vidim niso nic kontrabirkoff napisal/-a:Mislim, da je kupil 4 kolesa za levo stranRoZleht napisal/-a:men se tud zdi da so kontra ... lepe slike!!!birkoff napisal/-a:Kaj nima ta klio zeleni nekam cudno obrnjenih platisc na desni strani?
Drugace pa ql slike!
Lp
na desni kraki padajo dol, na levi strani pa gor ... vsaj tko se men zdi, drugac ne znam napisat ...Chip napisal/-a:Kakor jaz vidim niso nic kontrabirkoff napisal/-a:Mislim, da je kupil 4 kolesa za levo stranRoZleht napisal/-a: men se tud zdi da so kontra ... lepe slike!!!
Cromaman: a to sta sla v naravo sexat, pa se je se za take fore slik cas najdu![]()
Chip
dobra lokacija dobre fotke....lepo sta to popedenala....croma_man napisal/-a:
Stari te felne so res hude! Skoda samo, da ne delajo levih in desnih.. pol bi jih takoj kupil!TemnAngel napisal/-a:Felge so res tak ko si mislte. Double styling. Jst sm to opazu sele po 1 tednu ko sm jih mel gor
.
Drgac so pa vse felge s krivuljami al sam leve al pa sam desne. Da bi delal leve in desne je prevelik strosek za njih in za prodajo. Jebat ga.
croma_man napisal/-a:sej me je temn skoz prepriceval da nej slikam avto sam iz ene strani:D:D