Se je že kdo poglabljal v ozvočenje tega avta? Imam namreč osnovno verzijo grandtourja, letnik 2017 in hudiman nima niti visokotncev. Danes odprem mrežico na armaturki in hudiča - ni kabla. Bemu, pa to je že R5 imela serijsko. Ali so res tako blesavi da tudi na dveh metrih kabla varčujejo ali sem jaz tako blesav, da ga ne najdem ???
Če kdo ve, naj javi. Če ga res ni - se da kako speljat brez da bi celo armaturko podrl? Ker tega pa res ne grem počet pri novem avtu .
Se je že kdo poglabljal v ozvočenje tega avta? Imam namreč osnovno verzijo grandtourja, letnik 2017 in hudiman nima niti visokotncev. Danes odprem mrežico na armaturki in hudiča - ni kabla. Bemu, pa to je že R5 imela serijsko. Ali so res tako blesavi da tudi na dveh metrih kabla varčujejo ali sem jaz tako blesav, da ga ne najdem ???
Če kdo ve, naj javi. Če ga res ni - se da kako speljat brez da bi celo armaturko podrl? Ker tega pa res ne grem počet pri novem avtu .
Hvala!
Hja, tudi novejši Renaulti niso imeli kablov do zadnjih vrat. Praviloma se za zadnja vrata nehajo v pragu ali v steni pri nogah (A stebriček). Radio ima priključene vse kable na konektorju...
Ja, res je - TCE 100 Life. Pri tem ne najdem kablov v armaturki.
Videl sem že, da se s kompleti zvočnikov prodajajo adapterji za med konektor, kjer dobiš ven odcep za visokotonce. Ampak da bi vsaj vedel je v avtu so ti konektorji. Ni mi za podirat pol avta za ta priklo .