Nedelujoče luči Scenic 3

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
ovonel55

Nedelujoče luči Scenic 3

Odgovor Napisal/-a ovonel55 »

Pozdravljeni,

pri G Scenicu 3 se je zjutraj v mraku zgodilo, da je avto normalno vžgal, vendar pa na avtu niso delovale luči (ne zasenčene, dolge, ...) niti če si jih vklopil ročno (običajno imam stikalo na položaju auto), delovale so zgolj LED dnevne luči.
Po izklopu in ponovnem vklopu avta so luči pričele normalno delovat, še vedno pa ne deluje 3. zavorna luč.

Bi lahko to povzročila napaka na 3. zavorni luči (ki jo imam namen menjati in je očitno treba menjati celoto: del 265900026R) ali bo potrebno obiskati električarja za morebitne napake na stikalih, relejih in podobno?

Še to, je kdo naročeval iz te spletne trgovine (ali gre mogoče za nateg trgovino):
https://moto-dynamic.com/brake-lights-r ... ,1755,1801
Zadnjič spremenil ovonel55, dne 20 Mar 2019, 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Cefizelj

Re: Nedelujoče luči Scenic 3

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Ni nateg trgovina. Naročeval tam že trikrat in vedno vse v redu. Ko sva z mehanikom primerjala verigi pri menjavi sta bili originalna in ta nova v originalni embalaži identični, tako da dejansko prodajajo originalne dele, niso ponaredki.

Kar se pa tiče napake smo imeli podoben primer na službenem kangooju, rešitev je bila menjava enega od relejev. Kaj več ti pa ne vem povedat.
Slika
ovonel55

Odgovor Napisal/-a ovonel55 »

Sem naročil na tej spletni strani in je v 3 dneh prišel originalni del v originalni embalaži. Sem zamenjal in sedaj spet vse deluje tako kot mora :) Nisem pa niti spraševal koliko je cena tega dela pri nas, ampak dvomim, da je ceneje. Poštnina je bila kar draga 16€, tako da sem na koncu dal 45€ za 3. zavorno luč.
Uporabniški avatar
ivan01

Odgovor Napisal/-a ivan01 »

Hvala za to spletno stran.

Če so deli resnično original, so res poceni, glede na uradni servis, koliko več želijo imeti za nekatere dele.
Lp
Odgovori