Pred kratkim se mi je prižgala ECL in generični čitalec prebere kodo P2263.
Splošni opis je "turbocharger boost pressure".
A ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo? Nisem še pogledal, če je slučajno kakšna cevka...
Laguna 2.o dci napaka P2263
Re: Laguna 2.o dci napaka P2263
Pri moji se počasi poslavlja senzor pritiska turbine. A ti vrže v limp mode?
Ja.Cefizelj napisal/-a:A ti vrže v limp mode?
Napaka se je pojavila par 100m od doma, ob pospeševanju v hrib. Pri ponovnem vžigu kakšnih 5 minut kasneje, napake (in limpa) ni bilo več.
To se je ponovilo 2 dneva zapored.
Men se to dogaja 2x do 3x letno. Lani se mi je večkrat ko je bil tisti ekstremen mraz, še prej 2x poleti po dolgi vožnji, letos pa prejšnji teden ko je bil mraz. Prvo vrže ven cruise control fault, nato pa check injection. Ugasnem avto in napak ni več.
Delno sumim da je aku že mal v letih, mehanik pa pravi da je senzor pritiska turbine ponavadi prvi ki počepne.
Kolk imaš star aku? Mogoče ga pusti še malo pa boš videl če se bo napaka ponavljala.
Delno sumim da je aku že mal v letih, mehanik pa pravi da je senzor pritiska turbine ponavadi prvi ki počepne.
Kolk imaš star aku? Mogoče ga pusti še malo pa boš videl če se bo napaka ponavljala.
Nov aku je že v mislih, ker je malo bogi. Tako, da najprej to, potem pa bomo videli.
Saj glede na to, da potem, ko napaka izgine, avto dela normalno, verjetno ni kaj hujšega.
Saj glede na to, da potem, ko napaka izgine, avto dela normalno, verjetno ni kaj hujšega.