Clio III l.2006, zadnji brisalec

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
wanderer

Clio III l.2006, zadnji brisalec

Odgovor Napisal/-a wanderer »

Lep pozdrav.

Na parkirišču mi je nekdo zlomil zadnji brisalec, ostal je le se del roke, ki obrača brisalec... nabavil sem nov brisalec, ki vkljčuje tudi to roko.

Imam težavo z odstranitvijo te 'roke'. Odstranil sem matico vendar te roke nikakor ne uspem povleči ven, čeprav mislim, da je le še nataknjena gor... če vlečem, imam občutek, da bom polomil motorček in še kaj drugega... ima kdo kako idejo kako se to pravilno naredi?
Uporabniški avatar
matt79

Re: Clio III l.2006, zadnji brisalec

Odgovor Napisal/-a matt79 »

To je prav namenski izvlekac. Lahko pa se naredi z vsakim drugim manjšim izvlekacem. Lahko bi šlo tudi z majhnim kladivom da se udari po vijaku, ampak odvisno koliko je nabito na vijak in vsekakor ne preveč močno da se kaj neljubega ne zgodi. Slika

Poslano z mojega SNE-LX1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Pomaga tudi, če med vlečenjem ven, brisalec pomalo in polahko obračaš levo in desno, kot da bi brisal.
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

wanderer napisal/-a:Lep pozdrav.

Na parkirišču mi je nekdo zlomil zadnji brisalec, ostal je le se del roke, ki obrača brisalec... nabavil sem nov brisalec, ki vkljčuje tudi to roko.

Imam težavo z odstranitvijo te 'roke'. Odstranil sem matico vendar te roke nikakor ne uspem povleči ven, čeprav mislim, da je le še nataknjena gor... če vlečem, imam občutek, da bom polomil motorček in še kaj drugega... ima kdo kako idejo kako se to pravilno naredi?
Drži konus na motorčku. Če nimate snemalca, ki ga je prilimal predhodnik vzamite list od žage za železo in zarežite plastični del in kovinsko pušo katera je zalita v plastično "roko" in se zadevo po "kosih" vzame stran. Zarežite na vrhu in pazite na steklo.
RenaultSport
Odgovori