Lep pozdrav.
Na parkirišču mi je nekdo zlomil zadnji brisalec, ostal je le se del roke, ki obrača brisalec... nabavil sem nov brisalec, ki vkljčuje tudi to roko.
Imam težavo z odstranitvijo te 'roke'. Odstranil sem matico vendar te roke nikakor ne uspem povleči ven, čeprav mislim, da je le še nataknjena gor... če vlečem, imam občutek, da bom polomil motorček in še kaj drugega... ima kdo kako idejo kako se to pravilno naredi?
Clio III l.2006, zadnji brisalec
Re: Clio III l.2006, zadnji brisalec
To je prav namenski izvlekac. Lahko pa se naredi z vsakim drugim manjšim izvlekacem. Lahko bi šlo tudi z majhnim kladivom da se udari po vijaku, ampak odvisno koliko je nabito na vijak in vsekakor ne preveč močno da se kaj neljubega ne zgodi. 
Poslano z mojega SNE-LX1 z uporabo Tapatalk

Poslano z mojega SNE-LX1 z uporabo Tapatalk
Pomaga tudi, če med vlečenjem ven, brisalec pomalo in polahko obračaš levo in desno, kot da bi brisal.
use se da sam če se če
Drži konus na motorčku. Če nimate snemalca, ki ga je prilimal predhodnik vzamite list od žage za železo in zarežite plastični del in kovinsko pušo katera je zalita v plastično "roko" in se zadevo po "kosih" vzame stran. Zarežite na vrhu in pazite na steklo.wanderer napisal/-a:Lep pozdrav.
Na parkirišču mi je nekdo zlomil zadnji brisalec, ostal je le se del roke, ki obrača brisalec... nabavil sem nov brisalec, ki vkljčuje tudi to roko.
Imam težavo z odstranitvijo te 'roke'. Odstranil sem matico vendar te roke nikakor ne uspem povleči ven, čeprav mislim, da je le še nataknjena gor... če vlečem, imam občutek, da bom polomil motorček in še kaj drugega... ima kdo kako idejo kako se to pravilno naredi?
RenaultSport