Pozdravljeni!
Sem lastnik avta Renault Megane Berline Privilege 2,0dC.
Pred kratkim je imel avto težave z vžigom, kadar je bil motor hladen. Zato sem ga odpeljal na servis, kjer so mi zamenjali ogrevalne svečke (set 2 svečk - 160€). Po popravilu mi je takoj naslednji dan skurilo nove svečke, zato sem ga vrnil na popravilo. Avto čakam že več kot 10 dni, po mojih informacijah naj bi vmes skurili še vsaj 3 sete svečk.
Mogoče kdo ve, h kateremu majstru naj se obrnem za popravilo, ker očitno na originalnem servisu ne znajo odpraviti napake. Prav tako me zanima kako je s stroški, glede na to, da na prvem popravilu niso odpravili napake zaradi katere je bil avto na servis poslan
Lep pozdrav,
Renault Megane II - vzigalne svecke
Re: Renault Megane II - vzigalne svecke
Lahko da je ful rele grelnih svečk. Na mojem sem to pred kratkim menjal skupaj z vsemi svečkami. Svečke naj bi bile vse prekurjene, mehanik pravi, da je možno, da jih je skuril pokvarjen rele.
Seveda zahtevaj povračilo oz. upoštevanje že plačanega pri končnem računu. Je pa to kar kraja denarja.Svečke so po 10 do 20€. Kje so potem našli še za 100€ stroškov pa vejo samo oni...
Seveda zahtevaj povračilo oz. upoštevanje že plačanega pri končnem računu. Je pa to kar kraja denarja.Svečke so po 10 do 20€. Kje so potem našli še za 100€ stroškov pa vejo samo oni...