Clio 2 nosilci motorja
Clio 2 nosilci motorja
A mi lahko kdo pove kje se nahajajo nosilci motorja in koliko jih je pri Cliu 2 lernik 2005? Fajn bi bila kakšna slika.
Rad bi jih preveril, ker ko vozim počasi po makadamski cesti, mi spredaj pri motorju nekaj ropota.
Hvala
Rad bi jih preveril, ker ko vozim počasi po makadamski cesti, mi spredaj pri motorju nekaj ropota.
Hvala
Re: Clio 2 nosilci motorja
Takole se ne najde ničesar. Potreben je letnik, motor in tip ali cela številka šasije, drugače je vsaj 100 variant. Slike so na tem forumu zakomplicirane, tako da ni možnosti objave. Pa saj jih nikjer ne vidiš.
Zgoraj desno, levo pod akumulatorjem in spodaj dogbone. Tako je obicajno pri dvojki.
Ampak ropot po makedamu je obicajno vse drugo na podvozju, prej kot nosilci motorja.
Preveri najprej koncnike, spodnji zglob pesta, selen bloke, volanske spone, gumice stabilizatorjev, lahko tudi lezaji amortizerjev...
Slike se da pa enostavno nalagati npr. preko shrani.si.
Ampak ropot po makedamu je obicajno vse drugo na podvozju, prej kot nosilci motorja.
Preveri najprej koncnike, spodnji zglob pesta, selen bloke, volanske spone, gumice stabilizatorjev, lahko tudi lezaji amortizerjev...
Slike se da pa enostavno nalagati npr. preko shrani.si.
use se da sam če se če
Zato jih pa tolikokrat vidimo, a ne?
Gre se za Clio 1.2. 16v 2005
3 so tako kot je že predhodnik napisal. Ampak ponavadi ropot povzroča zračnost na podvozju.sorc napisal/-a:Gre se za Clio 1.2. 16v 2005
RenaultSport
Podatek "Gre se za Clio 1.2. 16v 2005" si lahko v Dialogys za ušesa zatakneš. Je 30 vrst motorjev, 20 vrst menjalnikov in 10 vrst opreme.
Kaj govoriš stari, nosilci so isti. 30 vrst motorjev z različnimi oznakami, ki so si v osnovi isti samo šifre so druge glede datuma izdelave. nimaš samo ti dialogys-a.joztom napisal/-a:Podatek "Gre se za Clio 1.2. 16v 2005" si lahko v Dialogys za ušesa zatakneš. Je 30 vrst motorjev, 20 vrst menjalnikov in 10 vrst opreme.
Torej 3, levo zgoraj, desno spodaj od menjalnika, ter spodaj sredinsko dogbone. za nosilec od menjalnika rabiš odstranit akumulator.
Zgornji (slika od rs-a ampak imaš nekaj podobnega)

Menjalnik

Dogbone/sredinjski

Clio 172 ph 1 woohooo
Če imaš Dialogys, potem veš, kaj vse te vpraša, ko želiš na določen model. (Renault ali Dacia; modelno ime; letnik; datum proizvodnje; vrsta opreme; vrsta motorja.....) Na splošno pa ne pokaže nič zanesljivega. Jaz si vedno pomagam s TecDoc-om, kjer so letniki, kubatura, kojni, je pa pošteno, če nekdo že kaj sprašuje, da poda najmanj osnovne podatke. Za slike si pa verjetno pri koritu, da znaš objavljat, na splošno jih žal ni.
Hvala za pomoč.