Nov clio - okvara

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
ervin35

Nov clio - okvara

Odgovor Napisal/-a ervin35 »

Oktobra meseca smo kupili novega clia. Avto smo kupili v Trgo ABC Koper. Avto je bil že trikrat na servisu, ker se prižiga kontrolna lučka zavornega sistema. Na servisu do sedaj niso odpravili napake. Zelo smo razočarani nad Renault podporo. Nevem kam naj se obrnemo, da bi rešili zadevo
Uporabniški avatar
matt79

Re: Nov clio - okvara

Odgovor Napisal/-a matt79 »

Lahko da imate rojen avto z napako/ami Welcome to the club.

Brez zamere za moj butast odgovor ampak vem kako je.

Poslano z mojega SNE-LX1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Na Renault Nissan Slovenija, pa ne čakajte prav dolgo, avto morajo popraviti, če ga ne znajo spacati skupaj po domače povedano, naj vam dajo pa drugega, brez ostrega nastopa, ne boste prišli prav daleč. Meni je na novem Meganu 3 puščala zavorna tekočina pri zadnjem mostu desnega kolesa in se mi je zato prižigala lučka zavornega sistema.....vsekakor pa tudi servis kamor ste ga peljali, ni glih za pohvalit, se mi zdi, če ste ga imeli že trikrat tam.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
ervin35

Odgovor Napisal/-a ervin35 »

Ja trikrat je bil na servisu v Kopru, da so menjali neki senzor, da je prišel tehnik iz Novega mesta bla, bla, bla, mene to ne zanima lučka še zmerom sveti. Sem jim povedal, da ko pripeljam avto v KP imam strošek približno 30€, prav nič niso prijazni do strank. Jaz sem jim rekel, da sem kupil avto, da se vozim ne da ga vozim na servis. Razumem, da se zgodi enkrat ali dvakrat, trikrat se mi zdi malo preveč. Katastrofa. Nevem niti kam poklicat, da bi se kaj na višjem nivoju pogovoril. Kaj mi svetujete?
Uporabniški avatar
matt79

Odgovor Napisal/-a matt79 »

Če se ne motim ni toliko pomembno kje se opravlja servise in pa garancijo? Ali ja...

Poslano z mojega SNE-LX1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Ni pomembno ne. Pelji na drug servis.
Slika
Odgovori