Webasto Reno Trafic

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Traxxas
Kraj: Tržič

Webasto Reno Trafic

Odgovor Napisal/-a Traxxas »

Živjo!

Sem nov na forumu,pa me zanima neki v zvezi z Webastom Renault Trafic 2.0 Dci.
V avtu je že ugrajen in deluje samo ko avto prižgem in je temperatura pod 6 stopinj.Kako je s to naknadno inštalacijo programske ure in kje bi bilo to najceneje in kvalitetno narejeno. Avto je povečini zunaj,relacije mam pa kratke

Lp
Traxxas

Webasto

Zanima me,kaj bi bilo potrbno dokupiti za ta Webasto v Traficu.Gledov sem po ebay-u,se najde dost ceneje dele ali komplete.Bi si pa upov tudi sam zmontirat,če so navodila poleg.
Mogoče kdo kaj ve o tem!
Lp
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Čudno, da ti webasto dela samo , ko avto prižgeš. Fora je ravno v tem, da ti greje vozilo, ko motor ne laufa in tudi nekateri grejejo hladilno tekočino, da mrzu vžge brez napora. Jaz sem ga imel v Mastru in sem spal notri pri -20 st kot doma v postelji. Drugače pa, ko je pretoplo, se niti ne prižge,, zaradi termostata. Ne vem pa kaj bi ti sploh rad dokupil oz če imaš sploh webasto, lahko da imaš kako drugo firmo, samo kak dodaten grelec, ki pomaga greti celoten potniški prostor, ko mašina še ne da vsega od sebe
Traxxas

Webasto je ,sam se rabi dokupit ena pumpa pa timer pa neki elektonike ,zraven spada tudi urca za štelat ali pa daljinec.
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Potem pa najbolje da se zapelješ na uradni Webasto servis, to je tam, kjer se gre Pod LIpco na avto sejem pa naj ti lepo pogledajo kaj imaš in kaj rabiš, povej koliko stane potem se pa odloči.
Rasta
Kraj: Škofja Loka

Re: Webasto Reno Trafic

Odgovor Napisal/-a Rasta »

Živjo, kako si rešil ta problem. Jaz sem tudi nabavil trafica in mi webasto takarat zalavfa, ko je motor prižgan.
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Bo treba do Autoelektrika Firm v Šentjakobu, doktor za Webasto.
Rasta
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a Rasta »

Šentjakob? Meni google napiše, da je iz Črnuč.
Odgovori