Brskam po forumu pa ne najdem.
Uglavnem pri espacu IV menjam zadnje diske in ploščice,, sedaj pa nikakor ne morem vrnit batka skupaj. Sem govoril z nekom ki obvlada te avtomobile in mi je rekel da samo zavrtim in stiskam(zategujem). Na eni strani je ratal na drugi pa nikakor ne gre... se ne premakne tud mlimetra.
A je še kakšna fora.
Vračanje zavornega cilindra (batka)
Vračanje zavornega cilindra (batka)
Zadnjič spremenil ssimon, dne 15 Nov 2018, 09:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Vračanje zavornega cilindra (batka)
Lahko ga probaš zavrtet malo v levo, če se bo premaknil nato pa v desno in zategovati. Druga opcija, da ti nekdo pritisne malo na pedal, da batek še malo ven porine nato pa ga probaš zavrteti in stisnit (seveda moraš imeti notri orodje oz nekaj, da nebo batek padel ven pa pazit na prste) Lahko pa da je zaštekan mehanizem v klešči in kliče po obnovi ali pa novi.ssimon napisal/-a:Brskam po forumu pa ne najdem.
Uglavnem pri espacu IV menjam zadnje diske in ploščice,, sedaj pa nikakor ne morem vrnit batka skupaj. Swm fovoril z nekom ki obvlada te avtomovw in mi je rekel da samo zavrtim in stiskam(zategujem). Na eni strani je ratal na drugi pa nikakor ne gre... se ne premakne tud mlimetra.
A je še kakšna fora.
PS: Če potrebuješ orodje za vračanje batkov ti ga lahko posodim..ZS
RenaultSport
Re: Vračanje zavornega cilindra (batka)
Ponavadi če nikamor ne gre in ga končno spraviš notri in si vse zmontiraš poje ploščice ker če batek ne gre lepo notr to pomeni da šteka in je čeljust zrela za zamenjavo