težava z vžigom clio 2 1,9 dci 2000 letnik

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
juker

težava z vžigom clio 2 1,9 dci 2000 letnik

Odgovor Napisal/-a juker »

Začenjam novo temo, ker točno takšne se nisem našel. Imam težave z vžigom clio 2,1,9 dci. Problem je v elektroniki. Ko obrnem ključ se mi ne prižge nobena luč. Rdeča lučka pred vstavitvijo utripa, vendar ko dam ključ notri in zasučem ta preneha utripati, niti ne gori. Ključ je že bil na novo sprogramiran. Prav tako je deloval takoj po sprogramiranju in sem mislil da je zadeva rešena, sedaj pa ponovno ne vžge. Marsikdo mi je rekel, da je nekaj z uch enoto. Prosim za pomoč kaj naj naredim, oz če lahko tudi sam. Hvala za pomoč.
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: težava z vžigom clio 2 1,9 dci 2000 letnik

Odgovor Napisal/-a Spula »

juker napisal/-a:Začenjam novo temo, ker točno takšne se nisem našel. Imam težave z vžigom clio 2,1,9 dci. Problem je v elektroniki. Ko obrnem ključ se mi ne prižge nobena luč. Rdeča lučka pred vstavitvijo utripa, vendar ko dam ključ notri in zasučem ta preneha utripati, niti ne gori. Ključ je že bil na novo sprogramiran. Prav tako je deloval takoj po sprogramiranju in sem mislil da je zadeva rešena, sedaj pa ponovno ne vžge. Marsikdo mi je rekel, da je nekaj z uch enoto. Prosim za pomoč kaj naj naredim, oz če lahko tudi sam. Hvala za pomoč.
Lahko je UCH lahko je kakšna masa... Na tester ste kaj priklopili? Sploh ne vžge ali občasno pogosto heca?
RenaultSport
Odgovori