Pozdravljeni,
zamenjati moram en senzor in me zanima ali obstajajo kakšne "neoriginalne" opcije oz. ali se da kje dobiti te
senzorje kaj ceneje. Laguna 3, l2009, 18"
Hvala
Senzor tlaka v pnevmatikah
Senzor tlaka v pnevmatikah
Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci
Re: Senzor tlaka v pnevmatikah
Obstajajo neki univerzalni ampak sam nimam izkušenj z njimi. Ali pa kakšen rabljen iz kakšnega razbitega avta. Tudi od espaca bi moral bit ok.garfildd napisal/-a:Pozdravljeni,
zamenjati moram en senzor in me zanima ali obstajajo kakšne "neoriginalne" opcije oz. ali se da kje dobiti te
Hvala
RenaultSport
Ceneje od česa?
Pred 2 letoma sem za zimska platišča našel original na eBayu po 30€ kos.
Pred 2 letoma sem za zimska platišča našel original na eBayu po 30€ kos.
Pojdi do vulkanizerja se pozanimat,pa ti potem še senzor zmontira in sprogramira.
Univerzalni je škoda izgubljati čas z njim... Dobiš OEM senzorje na eBayu, ki pa niso bistveno cenejši od brendanih… Recimo da je nekje 30EUR/kom cena. Za določene Renaulte niti programiranja ne rabiš.Spula napisal/-a:Obstajajo neki univerzalni ampak sam nimam izkušenj z njimi. Ali pa kakšen rabljen iz kakšnega razbitega avta. Tudi od espaca bi moral bit ok.garfildd napisal/-a:Pozdravljeni,
Hvala
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Laguna 3 ima še stari tip ventila(privijačen) katere je treba programirat. Pri kadjarjih pa mislim, da tudi espace V pa sam zazna brez programiranja.robertp napisal/-a: Univerzalni je škoda izgubljati čas z njim... Dobiš OEM senzorje na eBayu, ki pa niso bistveno cenejši od brendanih… Recimo da je nekje 30EUR/kom cena. Za določene Renaulte niti programiranja ne rabiš.
RenaultSport