Halo. Imam Renault Scenic II, l. 2008, 1.9 diesel. Bil sem na tehničnem, pa niso nič ugotovili. Zato sem jih prosil, če mi še posebej pomerijo amortizere. No, in so ugotovili, da so vsi štirje slabi.
Sedaj me pa zanima, kaj vse paše k menjavi amortizerja: amortizer (seveda), pa ležaj ležaj amorizerja? Pa še kaj? Da vem mal pobrskat za cenami po netu... Hvala vsem.
Menjava amortizerjev
Re: Menjava amortizerjev
Pogledaš pod blatnik in preveriš kakšne so udarne gume in manšete amortizerja in če so uredu to pustiš in nabaviš samo uležajenje amortizerja in amortizerIzy napisal/-a:Halo. Imam Renault Scenic II, l. 2008, 1.9 diesel. Bil sem na tehničnem, pa niso nič ugotovili. Zato sem jih prosil, če mi še posebej pomerijo amortizere. No, in so ugotovili, da so vsi štirje slabi.
Sedaj me pa zanima, kaj vse paše k menjavi amortizerja: amortizer (seveda), pa ležaj ležaj amorizerja? Pa še kaj? Da vem mal pobrskat za cenami po netu... Hvala vsem.
Tako je. Dobiš komplet garnituro (podloga amortizerja z ležajem).saso24 napisal/-a:Pogledaš pod blatnik in preveriš kakšne so udarne gume in manšete amortizerja in če so uredu to pustiš in nabaviš samo uležajenje amortizerja in amortizerIzy napisal/-a:Halo. Imam Renault Scenic II, l. 2008, 1.9 diesel. Bil sem na tehničnem, pa niso nič ugotovili. Zato sem jih prosil, če mi še posebej pomerijo amortizere. No, in so ugotovili, da so vsi štirje slabi.
RenaultSport
Hvala obema. Sedaj pa v nabavo... 
Dodaj še nekaj denarčkov in zamenjaj tudi vzmeti. Meni sta v roku pol leta prerjaveli po ena sprednja in ena zadnja vzmet. Megane 2007