Diagnostična naprava obd2

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
norc123
Kraj: gorenjska

Diagnostična naprava obd2

Odgovor Napisal/-a norc123 »

rabil bi pomoc in sicer rabim diagnostično napravo obd2 v ranku do 100e
Nerabim nic p9sebnega samo da se da izbrisat napako oz. Izklopit servisni kljucek
Sem že gledal nekaj takega https://m.conrad.si/Diagnosticna-naprav ... 92_0312025" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa me samo zanima če ma kd9 kake izkusnje z tem je vredu ?
DriftKing

Re: Diagnostična naprava obd2

Odgovor Napisal/-a DriftKing »

Če rabiš zbrisat samo servisni ključek ali izbrisati napako, ki ni na abs ali airbag senzorju, dela tudi naprava za 5€ z aliexpressa.
Clio RS 172
Uporabniški avatar
norc123
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a norc123 »

Sem že probal z tistim obd2 wifi vmesnikom za 20e al se manj vglavnem se na telefon povezes in pol prek njega upravljaš in se hocm povezat z vmesnikom in se je sam pokadilo iz njega in mi lučko prižgalo v avtu tako da se nepipam več tega raje malo več dam pa je mir
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Jaz imam podobno zadevo kot je tale iz conrada, sicer je iz ebaya, pa bila je mislim da enih 25€ s poštnino iz Anglije. Bere samo motorni računalnik, lahko prebereš in izbrišeš napake, vidiš pripravljenost modulov in ponekod še VIN, to je pa tudi vse. Servisnega intervala ne moreš resetirati, ravno tako ne bere napak povezanih z ABS-om, ESP-om, airbagi, itd. Za neko osnovno domačo diagnostiko, da ne letiš vsakič do mehanika, ko se prižge check engine je čisto ok.
Podpira večino protokolov, ki so vezani na OBD2, kar je starejše pa žal ni podprto, tako se mi recimo ni uspelo povezati na 2003 Peugota 307 HDi, kjer je delal samo originalni PSA tester.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Odgovori