Pozdravljeni
Imam problem da mi megan 1.6 1998 ne vžge, pri vožnji mi je avto ugasnil in zdaj ne vžge več, računalnik kaže senzor obratov motorja, ampak sem ga zamenjal in spett ne vžge, bencinsko pumpo je slišat tako da dela, pogonski jermen je ok, našprical sem vse kontakte z kontakt spreju ampak noče vžgat.
prosim za pomoč
Megane 1.6 ie ne vžge??
- TwingoLove
Re: Megane 1.6 ie ne vžge??
Pa blokada motorja? Tudi ta se je v kakem primeru sprožila med vožnjo in sedaj lučka za blokado utripa ali pa sploh ne.
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Re: Megane 1.6 ie ne vžge??
Lahko je blokada ali koda ključa (rdeča lučka) sveti, utripa ali ugasne? Ste menjali tudi konektor ali samo senzor? Pametno bi bilo pogledati še ohišje z varovalkami spredaj desno pod plastiko v delu kjer so brisalci (sovoznikova stran). Tam velikokrat zamaka in ko probaš varovalko potegnit ven ti ostane pol v rokah...branebmw napisal/-a:Pozdravljeni
Imam problem da mi megan 1.6 1998 ne vžge, pri vožnji mi je avto ugasnil in zdaj ne vžge več, računalnik kaže senzor obratov motorja, ampak sem ga zamenjal in spett ne vžge, bencinsko pumpo je slišat tako da dela, pogonski jermen je ok, našprical sem vse kontakte z kontakt spreju ampak noče vžgat.
prosim za pomoč
RenaultSport