Ne delajo mi zadnja električna stekla na Meganu 2007. Sprednja delajo brez problema. Zadnja se pa ne odzivajo ne na stikala v zadnjih vratih, ne na stikala v voznikovih vratih.
Kaj vse bi bilo treba preverit, stikala, varovalke, oba motorčka (čeprav dvomim, da bi kar oba crknla), je možno, da gre za kakšno softversko napako? Ko so se mi par let nazaj sprednja stekla premikala samo po 1 cm, sem nekako resetiral računalnik in je potem delalo, sem pa pozabil, kako se to naredi.
LP, mcmare
Megane 2007 - nedelujoča zadnja električna stekla
Re: Megane 2007 - nedelujoča zadnja električna stekla
Preverit ali pride elektrika na motorček. Tisto pa se "sprogramira" po odklopu akumulatorja in sicer se drži do konca gor in še nekaj časa zadrži tipko gor potem pa dela normalno.mcmare napisal/-a:Ne delajo mi zadnja električna stekla na Meganu 2007. Sprednja delajo brez problema. Zadnja se pa ne odzivajo ne na stikala v zadnjih vratih, ne na stikala v voznikovih vratih.
Kaj vse bi bilo treba preverit, stikala, varovalke, oba motorčka (čeprav dvomim, da bi kar oba crknla), je možno, da gre za kakšno softversko napako? Ko so se mi par let nazaj sprednja stekla premikala samo po 1 cm, sem nekako resetiral računalnik in je potem delalo, sem pa pozabil, kako se to naredi.
LP, mcmare
RenaultSport
Re: Megane 2007 - nedelujoča zadnja električna stekla
Da nisi ti pritisnil na gumb za zaklep zadnjih vrat na centrali na voznikovih vratih? To namreč poleg zaklepa/blokade zadnjih vrat od znotraj blokira tudi pomik stekel...mcmare napisal/-a:Ne delajo mi zadnja električna stekla na Meganu 2007. Sprednja delajo brez problema. Zadnja se pa ne odzivajo ne na stikala v zadnjih vratih, ne na stikala v voznikovih vratih.
LP, mcmare
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.