Odklepanje zadnjih vrat - Kadjar
Odklepanje zadnjih vrat - Kadjar
Včeraj mi nikakor ni uspelo, da bi se zadnja vrata odprla. Kot da bi imel nek child safety. Pri meganu sem imel na vratih sprostilo (če je svetilo rdeče, so bila zadnja vrata zaklenjena, potem sem samo odklenil). Tega pa pri kadjarju ne najdem nikjer. Zakleneta se obe zadnji vrati. Pa še nekaj, se da avtomatično izklopiti Start & Stop sistem. Ob vsakem vžigu se aktivira. Hvala!
Renault Kadjar
1.6 TCE, 2017
Bose Edition
- Sport Driver
Re: Odklepanje zadnjih vrat - Kadjar
Sta mogoče 2 zatiča na vratih, ki jih lahko premikaš za to otroško ključavnico? Clio ima tako, dražji Renaulti so imeli elektronsko samo tole je bolj japonec in morda je tukaj kaj drugače. Start Stop se pa ne da permanento izklopit, vsaj ne direktno, pri nekaterih znamkah se da z testerjem za Renault pa nevem.
Poslano z mojega XT1650 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega XT1650 z uporabo Tapatalk
Pri ključavnici je vklop/izklop child safety.kingo napisal/-a:Včeraj mi nikakor ni uspelo, da bi se zadnja vrata odprla. Kot da bi imel nek child safety. Pri meganu sem imel na vratih sprostilo (če je svetilo rdeče, so bila zadnja vrata zaklenjena, potem sem samo odklenil). Tega pa pri kadjarju ne najdem nikjer. Zakleneta se obe zadnji vrati. Pa še nekaj, se da avtomatično izklopiti Start & Stop sistem. Ob vsakem vžigu se aktivira. Hvala!
RenaultSport
Hvala lepa, sem našel. Navodila sem pregledoval in nisem pa nisem našel. V meganu pa sem imel kar pri vratih tipko (ki je svetila-zaklenjeno) ali pa ne (odprto).
Še eno vprašanje bi imel - mogoče kdo ve, kakšno vetrobransko steklo ima kadjar (kaj zaščiteno...). Sprašujem zaradi tega, ker določena imajo nek premaz, ki potem ovira (slabši sprejem), če imaš npr. radar detektor ali kaj podobnega. Hvala lepa!!!
Še eno vprašanje bi imel - mogoče kdo ve, kakšno vetrobransko steklo ima kadjar (kaj zaščiteno...). Sprašujem zaradi tega, ker določena imajo nek premaz, ki potem ovira (slabši sprejem), če imaš npr. radar detektor ali kaj podobnega. Hvala lepa!!!
Renault Kadjar
1.6 TCE, 2017
Bose Edition