Glasen motor in čiščenje šob diesel

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Roby

Glasen motor in čiščenje šob diesel

Odgovor Napisal/-a Roby »

Pozdravljeni
Na netu sem opazil da prodajajo Antigrippante 25 diesel ali pa STP petrol injector cleaner. Kajti nekakor smo se v službi menli da ima sodelavec zvok dizla ko konji in da so šobe glasne nakar so mu predlagali ti dve zadevi.Kakšne so kaj vaše izkušnje z tem preparatom in kako ste bili kaj zadovoljni.

Hvala za mnenja
Uporabniški avatar
saso24

Re: Glasen motor in čiščenje šob diesel

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Anttigripante 25 uporabljam na vsak tank 1 deci, je pa fajn narest eno čistilno pred tem. Torej na malo goriva vliješ pol litra additiva in narediš nekaj kilometrov
Uporabniški avatar
matt79

Odgovor Napisal/-a matt79 »

Pri citroenu sem pokoristil dve taki flaski antigripante 25. Škodovalo ni, če je pa kaj koristilo pa tudi ne vem. Dodajal sem na začetku bolj kot ne preventivno, ker je bil avto iz uvoza.

Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
Roby

Odgovor Napisal/-a Roby »

Se pravi da če vlijem cel liter anttigripante 25 na polni tank goriva nebi smelo nič bit narobe z moterjem.
Uporabniški avatar
matt79

Odgovor Napisal/-a matt79 »

Kadar sem avto kupil sem zamenjal tudi filter nafte in smo takrat vlili kar v ta filter. Ta aditiv deluje kot nafta, tako da avto vžge in deluje. Po tem sem pa vlival vsaki drugi tank po 2 deci noter.

Vsekakor pa preberi navodila, jaz ti samo govorim kaj sem jaz naredil. Vse ostalo je na tebi,da ne bom kaj kriv. [emoji16][emoji16]

Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Odgovori