zvocni signal ob parkiranju

Vse ostale teme
Odgovori
procesor1

zvocni signal ob parkiranju

Odgovor Napisal/-a procesor1 »

Pozdravljeni,ker sem nov na tem forumu ne vem pod katero temo moram dati vprasanje.Vprasanje je:imam scenic 1,5 dci letnik 2012 zanima me ali se da kje nastaviti da se radio avtomaticno zmanjsa glasnost ko prides do ovire in zacne pisakti opozorilo za priblizevanje oviri,nasel sem samo nastavitev glasnosti piskanja ki pa ni ravno glasen.Senzorji mislim da so original ker kaže na TFT ekrancku avto in priblizevanje oviri.
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: zvocni signal ob parkiranju

Odgovor Napisal/-a Spula »

procesor1 napisal/-a:Pozdravljeni,ker sem nov na tem forumu ne vem pod katero temo moram dati vprasanje.Vprasanje je:imam scenic 1,5 dci letnik 2012 zanima me ali se da kje nastaviti da se radio avtomaticno zmanjsa glasnost ko prides do ovire in zacne pisakti opozorilo za priblizevanje oviri,nasel sem samo nastavitev glasnosti piskanja ki pa ni ravno glasen.Senzorji mislim da so original ker kaže na TFT ekrancku avto in priblizevanje oviri.
Ponavadi se, da nastaviti samo jakost piskanja senzorjev. Pri določenih se radio zmanjša oz. določene zvočnike izklopi ob bližini radarjev, kateri so zavedeni v navigaciji.
RenaultSport
procesor1

Odgovor Napisal/-a procesor1 »

potem pa je najbolje da piskac dam nekam spredaj :D
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

procesor1 napisal/-a:potem pa je najbolje da piskac dam nekam spredaj :D
sma že dva ko o tem razmišljama