Skakanje obratov

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
legenda123

Skakanje obratov

Odgovor Napisal/-a legenda123 »

Pozdravljeni

Imam Clio 1.2 TCE s turbino, 100 konjev, letnik 2007. Zelo zadovoljen z njim, vendar se mi sedaj pojavlja napaka ki mi beli glavo. Avto mi v prostem teku ne umiri obrate. Včasih tako padejo da se ugasne, včasih pa zelo narastejo in to kar sami od sebe. Glavo si belim zato, ker to ni vedno, v določenih okolišinah, pa računalnik ne pokaže ničesar.

Če je kdo že imel ta problem lepo prosim za rešitev. PRavijo da je loputa za zrak.

lp
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: Skakanje obratov

Odgovor Napisal/-a Spula »

legenda123 napisal/-a:Pozdravljeni

Imam Clio 1.2 TCE s turbino, 100 konjev, letnik 2007. Zelo zadovoljen z njim, vendar se mi sedaj pojavlja napaka ki mi beli glavo. Avto mi v prostem teku ne umiri obrate. Včasih tako padejo da se ugasne, včasih pa zelo narastejo in to kar sami od sebe. Glavo si belim zato, ker to ni vedno, v določenih okolišinah, pa računalnik ne pokaže ničesar.

Če je kdo že imel ta problem lepo prosim za rešitev. PRavijo da je loputa za zrak.

lp
Temeljito očistit loputo za zrak in jo prilagodit s testerjem.
RenaultSport
legenda123

Re: Skakanje obratov

Odgovor Napisal/-a legenda123 »

Še neki bi dodal, pa ne vem če je povezava s tem. Ob zgoraj zapisanih težavah mi tudi prikazovalnik časa in radia nagaja. Ko dolgo časa stoji v določeni poziciji se zelo slabo vidi, zabriše, kot da ne bi bilo elektrike. Potem pa ko se peljem pa počasi dela nazaj. In ko ga potem ustavim ter še enkrat zaženem mi vse kaže normalni. Pa hvala spula za odgovor
Odgovori