VELIKI SERVIS MEGAN 1.5DCI

Vse ostale teme
strasek

VELIKI SERVIS MEGAN 1.5DCI

Odgovor Napisal/-a strasek »

Servis sem opravila na servisu Žgajner iz Rogaške Slatine. Z odnosom in storitvami sem bila zadovoljna, v prvi vrsti me je pritegnila ugodna ponudba takšnega servisa.
Vgradili so mi original rezervne dele, račun je bil za pol cene nižji od ostalih ponudnikov.
Vredno se je bilo pripeljati malo dlje, čeprav so čist na drugem koncu slo.
Uporabniški avatar
Cefizelj

Re: VELIKI SERVIS MEGAN 1.5DCI

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Glede na nick bi mislu da boš priporočala Straška :D

Zanimiv prvi post :)
Slika
Uporabniški avatar
tehnoland

Odgovor Napisal/-a tehnoland »

žgajner drugače ni slab ne. mi je cliota 2 rihtal ;) sedaj tega vozim sicer k strašku. če se ne motim je žgajner včasih tudi renaulte prodajal. sedaj je pa samo še serviser.

s kje pa si drugače da se ti je sploh splačalo voziti na drugi konec slovenije na servis. ter koliko si tukaj plačala in kakšno ceno so ti ponudili drugi?
strasek

Tako, sem iz predela Kamnika. Najdla sem jih preko spletnih strani. Cena pri njih se je od drugih krepko razlikovala.
Pri njih 250eur kpl.velik servis z Originali, drugje enako delo 450eur. Se splača peljat saj imaš za tist čas, ko se čaka možnost dobit nadomestno vozilo.
Uporabniški avatar
Bali

Odgovor Napisal/-a Bali »

strašek tudi sam bom ta mesec delal velik servis na Meganu!
Če je možno prilepi prosim račun, saj za ta denar ne dobiš niti delov za velik servis pri serviserju..
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

Velikokrat je poceni pa na koncu sploh ni vse vključeno. Je bil zamenjan tudi zunanji jermen z napenjalci ali je samo garnitura zob. jermena z vodno črpalko?
RenaultSport
strasek

Bali napisal/-a:strašek tudi sam bom ta mesec delal velik servis na Meganu!
Če je možno prilepi prosim račun, saj za ta denar ne dobiš niti delov za velik servis pri serviserju..
Material je res bil original, ker sem želela videti kaj bo vgrajeno, res pa je da niso bili zamenjani zunanji napenjalci, razen zunanjega jermena.
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

Tudi sam vozim na servise k njim cliota in mojega Scenica in vedno ugodno in zrihtano kot je treba. :D
Uporabniški avatar
saso24

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Na kolk km pa je zdej glavni servis pr renaultu
Uporabniški avatar
Spula

strasek napisal/-a:
Material je res bil original, ker sem želela videti kaj bo vgrajeno, res pa je da niso bili zamenjani zunanji napenjalci, razen zunanjega jermena.
Predlagam, da zamenjate še tega. Imel več primerov, ko je zaradi napenjalca odletel zunanji jermen pod zobatega pa je bil potem strošek nekajkrat vrednosti zunanjega napenjalca.

@saso24 odvisno od vozila in motorja, drugače na 160kkm.
RenaultSport
strasek

Spula napisal/-a:
strasek napisal/-a:
Predlagam, da zamenjate še tega. Imel več primerov, ko je zaradi napenjalca odletel zunanji jermen pod zobatega pa je bil potem strošek nekajkrat vrednosti zunanjega napenjalca.

@saso24 odvisno od vozila in motorja, drugače na 160kkm.

HVALA ZA NASVET.
Uporabniški avatar
bliki

Odgovor Napisal/-a bliki »

Je pa to zelo ugodno (250€ z original deli in delom). Zobati jermen, napenjalec, vodna pumpa, mikro jermen, napenjalec, rolca, glavna jermenica, olje, filtri (olja, goriva...), pa verjetno še olje menjalnika, hladilna tekočina... pa verjetno še kaj je predpisano.
Uporabniški avatar
Spula

bliki napisal/-a:Je pa to zelo ugodno (250€ z original deli in delom). Zobati jermen, napenjalec, vodna pumpa, mikro jermen, napenjalec, rolca, glavna jermenica, olje, filtri (olja, goriva...), pa verjetno še olje menjalnika, hladilna tekočina... pa verjetno še kaj je predpisano.
Nevem, če je vse tole vključeno za ta denar :D
RenaultSport
Uporabniški avatar
Bali

Odgovor Napisal/-a Bali »

strašek daj prilepi račun!! :lol:
Ker sem pred par dnevi tudi sam opravil velik servis in me z vsemi poznanstvi ni stal niti približno 250 eur..
Borutvv

Odgovor Napisal/-a Borutvv »

Mene zanima seznam zamenjanih delov v tej ponudbo od Žgajnerja. Tudi sam imam veliki servis za Megane 1.5dci 66kW, l.2012, čez 10.000km in sem našel njihovo ponudbo na spletu. Tam imajo napisano "veliki servis za mali denar", garnitura zobatega jermena + delo = 204eur.
Odgovori