Ali ima kdo oz. je imel podobne težave in sicer, da se za vosnikovim sedežem nabira voda v kabini in to kar precej?
Gre za karavan različico, letnik 2016 s cca 15.000km. Na servisu so se s tem precej ukvarjali, preverjali tesnila, ponovno zatesnili zvočnik, preverili grelne naprave itd....težava ni odpravljena. Ko so avto spodaj odčepili, je ven steklo zelo veliko vode. Nikjer drugje sicer ni zaznati sledi vode (stopna tabeta, druge lokacije v avtu itd).
Za kakršno koli info bom seveda hvaležen.
CLIO IV Voda v kabini
Re: CLIO IV Voda v kabini
Največkrat je pri zvočniku ali pa folija, ki pride pod tapeto. Problem je lahko tudi pri čepih, ki držijo tapeto, kateri imajo gumico gor z razlogom.Kaki1 napisal/-a:Ali ima kdo oz. je imel podobne težave in sicer, da se za vosnikovim sedežem nabira voda v kabini in to kar precej?
Gre za karavan različico, letnik 2016 s cca 15.000km. Na servisu so se s tem precej ukvarjali, preverjali tesnila, ponovno zatesnili zvočnik, preverili grelne naprave itd....težava ni odpravljena. Ko so avto spodaj odčepili, je ven steklo zelo veliko vode. Nikjer drugje sicer ni zaznati sledi vode (stopna tabeta, druge lokacije v avtu itd).
Za kakršno koli info bom seveda hvaležen.
RenaultSport
Kakšna folija je to, kje je?
Čepi ki držijo tapeto ali čepi za odvajanje vode oz. kako vidim ali so zaprti/pokriti?
Zvočnik so ponovno prilepili, saj so tudi na servisu rekli, da če že kje, potem tam, da pa v tem primeru niti tam ni sledi.
Čepi ki držijo tapeto ali čepi za odvajanje vode oz. kako vidim ali so zaprti/pokriti?
Zvočnik so ponovno prilepili, saj so tudi na servisu rekli, da če že kje, potem tam, da pa v tem primeru niti tam ni sledi.
Pri novejših ni več folija ampak bela pena. Pride pa tam kjer so večje luknje v vratih-kjer ni pleha pri nekaterih pa je čez cela vrata. Takoj ko se da tapeto dol se jo vidi. Čepi ki držijo tapeto imajo gumice gor.Kaki1 napisal/-a:Kakšna folija je to, kje je?
Pa dejansko priteče izpod tapete, ko se avto poliva?
RenaultSport
To imas prav vodo ali samo malo mokro? Samo takrat ko je dez ali skoz? Moram pri sebi pogledati ampak do sedaj nisem opazil. Sem pa sicer skoz avto pral ko je bilo soncno in se ni nic nabralo. V kakem dezju pa nisem pogledal ce bi blo kaj
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
Pojma nimam, kdaj priteče. Na zadevo smo postali pozorni, ko se je v avtu zelo rosilo. Slučajno sem močneje pritisnil na tapeto (kjer imaš noge) in takrat se je zacedilo skozi. Kje teče nimam pojma, saj ni ne sledi, ne nič. Če bi vedel, kje priteče, bi bila zadeva že zdavnaj rešena.
Od ponovnega tesnenja zvočnika je sedaj kak mesec in za enkrat je videti OK. Me pa moti, ker se avto še vedno rosti (sedaj le zadaj) prej se je tudi spredaj...
Ko so med servisom odčepili spodnji del (na podvozju) je baje lep čas teklo ven.
Torej, je še kdo imel kak podoben problem?
Od ponovnega tesnenja zvočnika je sedaj kak mesec in za enkrat je videti OK. Me pa moti, ker se avto še vedno rosti (sedaj le zadaj) prej se je tudi spredaj...
Ko so med servisom odčepili spodnji del (na podvozju) je baje lep čas teklo ven.
Tepih in pene se ponavadi napijejo vode in potem traja, da se vse izsuši.Kaki1 napisal/-a:Pojma nimam, kdaj priteče. Na zadevo smo postali pozorni, ko se je v avtu zelo rosilo. Slučajno sem močneje pritisnil na tapeto (kjer imaš noge) in takrat se je zacedilo skozi. Kje teče nimam pojma, saj ni ne sledi, ne nič. Če bi vedel, kje priteče, bi bila zadeva že zdavnaj rešena.
RenaultSport