OGLEDALA ESPACE 4
- Borut Povše
- Kraj: Kamnik
OGLEDALA ESPACE 4
Pozdravljeni. Imam težavo z ogledali, namreč pred kratkim sem menjal vodilo za šipo na voznikovi strani, ob tem sem izklopil konektor za nastavljanje ogledal, ko sev vse skupaj sestavil nazaj, se mi ogledala ne zaprejo-pospravijo, ko se avto zaklene. Ravno tako ne ostanejo v spominu in se mi, ko avto odkleneš postavljajo v nek čudn položaj, z vsako kartico drugače. Gumb za nastavljanje deluje bp, če jih ročno poklopim se poklopijo, sami pa se nočejo več. Kaj bi lahko bilo narobe, namreč softversko naj bi bilo vse ok. Kaj drugega še lahko crkne? Hvala LP Borut
ESPACE 4 2.0 dci INITIALE Proactive
Re: OGLEDALA ESPACE 4
Napak na testerju ni? Ste ogledala z roko kaj prestavljali vmes med delom?Borut Povše napisal/-a:Pozdravljeni. Imam težavo z ogledali, namreč pred kratkim sem menjal vodilo za šipo na voznikovi strani, ob tem sem izklopil konektor za nastavljanje ogledal, ko sev vse skupaj sestavil nazaj, se mi ogledala ne zaprejo-pospravijo, ko se avto zaklene. Ravno tako ne ostanejo v spominu in se mi, ko avto odkleneš postavljajo v nek čudn položaj, z vsako kartico drugače. Gumb za nastavljanje deluje bp, če jih ročno poklopim se poklopijo, sami pa se nočejo več. Kaj bi lahko bilo narobe, namreč softversko naj bi bilo vse ok. Kaj drugega še lahko crkne? Hvala LP Borut
RenaultSport
- Borut Povše
Za original tester ne vem, ostali ne pokažejo nič, ogledal ročno nism premikal. Lp
Praviloma vžgeš avto, nastaviš ogledala, sedež in nastaviš zračenje. Potem pritisneš gumb za spomin na levi strani vozniškega sedeža in vse je v spominu. Tako z obema karticama posebej. Šele potem raziskuj naprej. Pa navodilo za uporabo enkrat preberi.
- TwingoLove
@joztom Točno to bo verjetno rešilo njegov problem!
Čeprav nisem še videl espacea ali katerega drugega, da bi ob zaklepu avtomobila samodejno poklopil ogledala.
Čeprav nisem še videl espacea ali katerega drugega, da bi ob zaklepu avtomobila samodejno poklopil ogledala.
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
- Borut Povše
Tisti gumb je samo za spomin sedežev kolikor jaz vem in tudi deluje, ogledala pač ne več in naj bi se nekako drugače ohranjal spomin, kako pa je pa ?????? Espace je pa letnik 2011.
Ne drži. Moj Espace IV Initiale F4R 2.0T si na kartico zapomni sedeže, ogledala in nastavitve klime, kar je tudi logično za dva šoferja, dve kartici. O sklapanju ogledal pa prvič slišim, mogoče so pozneje to dodali. Sicer pa piše vse v navodilih. Avto mora stati in laufati pri shranjevanju, vrata morajo biti zaprta, nad 30kmh sicer spominska tipka enako zapiska, pa ni mus da si zapomni. Je pa mobitelj žleht in zelo rad moti kartico, tako da je fajn, če ga imaš takrat na zadnjem sedežu.
- Borut Povše
Probal tudi to da avto stoji prižgan.... ne dela. Očitno je neki drugega narobe.
Pa bi bilo dobro priklopit na clip pa zadevo pogledat.Borut Povše napisal/-a:Za original tester ne vem, ostali ne pokažejo nič, ogledal ročno nism premikal. Lp
RenaultSport