Laguna 3 okvara tempomata

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Rokson89

Laguna 3 okvara tempomata

Odgovor Napisal/-a Rokson89 »

Pozdravljeni

Najprej želim vse lepo v novem letu uspehov na vseh zadanih ciljih in uresničitev vseh želja !

Obračam se na vas s težavo !

Namreč že nekaj časa mi ne deluje tempomat. Naj povem zgodbo kako je do tega prišlo..

Peljal sem se po avtocesti in pospeševal s volanskimi komandami.. torej nastavljal sem si hitrost za tempomat.. v istem momentu mi je vzel en prednost in sem naglo zaviral... javila se je napaka za tempomat v trenutku in od takrat ne deluje. Izbrisal sem napako vendar brez uspeha... ko sem dal avto čipirat mi je sicer preveril odviznost gumbov na volanu , stikala pri avtomatski ročni in so vsi odzivni.. Ali je možno da bi bila napaka na računalniku ? rešim to z obiskom na pooblaščenem servisu ?

Hvala za vaše odgovore

Lp Rok
Uporabniški avatar
mbajec3
Kraj: Postojna

Re: Laguna 3 okvara tempomata

Odgovor Napisal/-a mbajec3 »

Tempomat je treba samo ponovno sprogramirati. se je zgodilo meni veckrat to. vem da na PSC logatec tadej to zrihta v 5 min. Laguna 3 ima to nekaj cudno narejeno. Ob vsaki napaki ki jo zazna racunalnik (chech injection) izklopi tudi tempomat. Tudi kadar ti je prepisal program ko ti je cipal auto je potrebno sprogramirati tempomat se enkrat. meni je to naredil na tuningu. cudno da ni tudi tebi. Rabis original renault clip.
Uporabniški avatar
Rokson89

Torej sprogramiramo tempomat na novo in je to to ? Glede programa za tuning se ne bo nic spremenilo ali ?
Uporabniški avatar
mbajec3
Kraj: Postojna

Odgovor Napisal/-a mbajec3 »

ne. nic se nebo spremenilo.
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

Kakšne napake pa kažejo računalniki?
RenaultSport
Uporabniški avatar
Rokson89

Hej.. Smo že rešili zadevo.. Trajalo 5min na pooblaščenem servisu. Zdaj dela vse BP

Hvala za vašo pomoč
Uporabniški avatar
domzikales
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a domzikales »

Rokson89 napisal/-a:Pozdravljeni

Najprej želim vse lepo v novem letu uspehov na vseh zadanih ciljih in uresničitev vseh želja !

Obračam se na vas s težavo !

Namreč že nekaj časa mi ne deluje tempomat. Naj povem zgodbo kako je do tega prišlo..

Peljal sem se po avtocesti in pospeševal s volanskimi komandami.. torej nastavljal sem si hitrost za tempomat.. v istem momentu mi je vzel en prednost in sem naglo zaviral... javila se je napaka za tempomat v trenutku in od takrat ne deluje. Izbrisal sem napako vendar brez uspeha... ko sem dal avto čipirat mi je sicer preveril odviznost gumbov na volanu , stikala pri avtomatski ročni in so vsi odzivni.. Ali je možno da bi bila napaka na računalniku ? rešim to z obiskom na pooblaščenem servisu ?

Hvala za vaše odgovore

Lp Rok
Ko stisneš tipko za tempomat ali v eno ali v drugo stran se ti uklopi?
Kar te ne uniči, te okrepi!
Rrookk

Odgovor Napisal/-a Rrookk »

Zivjo.

Imam isti problem, ne zgodi se nic ko hocem prizgati tempomat, ter po vseh prebranih forumih tudi jaz sumim programsko posodobitev. Lahko kdo napise koliksen je strosek popravila, ter kje so mu to popravili. Hvala!!!

Lp
Uporabniški avatar
lenuh

Odgovor Napisal/-a lenuh »

Rokson89 napisal/-a:Hej.. Smo že rešili zadevo.. Trajalo 5min na pooblaščenem servisu. Zdaj dela vse BP

Hvala za vašo pomoč
Na katerem servisu?
Odgovori