meglenke
meglenke
zanima me ce si lahko dam na navadnega cliota B1 ki nima serijsko meglenk ,da bi si jih dal jaz sedaj gor.Ali je to mozno??Samo nevem kako naj potem naredim ker na tisti rociciza meglenke nmam jaz saltra zraven za meglenke..Ali lakho vseeno naredim pa nebo noben nipc tecnaril mi kerpac ni tako kot mora biti?Oz naj mi kdo pove ce je ze delal naknadno in kako je naredil??PA kako je ze to ko dolge luci prizges se meglenke avtomaticno izklopijo ceprv so vkloplene prek releja?
Rele krmils z plusom od parkirnih luci. Se prau + iz parkirnih na rele, minus pa prek dodatnega stikala, ki ga bos imeu za priziganje meglenk.
Zadnjič spremenil guma, dne 11 Jul 2005, 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Guma
Renault Laguna Grandtour 1.9 DCI (110kW) PRIVILIGE LUX, Navi
Renault Laguna Grandtour 1.9 DCI (110kW) PRIVILIGE LUX, Navi
B1 16v napisal/-a:Pri katerih avtih pa se ugasnejo meglenke, ko prizges dolge luci? Pri nobenem.![]()
LP
men je na prejsnem avtu ugasvala zadnja meglenka ce sem mel dolhe luci odpsredi so skuz gorele, pa je mel avto serisjo ze meglenke. zdej pri R19 tud serijsko imam meglenke mi oduspred in oduzad skuz gorijo ce so dolge al pa kratke al pa pozicija.
tak da se ti ni treba jebat pa neki prefukvat izklaplanje meglenk na dolge luci.