pozdravljeni,
imam vprašanje če lahko kdo pomaga...
imamo novi renault espace.
Kako je možno predno prideš v avto sedet zamenjat profil voznika?
sam sem visok 196cm, žena 160cm in imam probleme se za njo vsedet v avto!
potrebno pa je najprej avto prižgat, nato lahko šele zamenjaš profil voznika...
mi lahko kdo kako pomaga? kakšna ideja? se lahko ključ kak kodira, da je eden za 1 in eden za 2 voznika?
lp
aleš
Novi renault espace/koleos menjava profilov voznika
Re: Novi renault espace/koleos menjava profilov voznika
Kar je bilo meni rečeno naj bi bilo mogoče z ključem ampak nisem pa še testiral. Najbolje da nastaviš na en ključ en profil in na drugega obratno. Testiras in vidiš.ales13 napisal/-a:pozdravljeni,
imam vprašanje če lahko kdo pomaga...
imamo novi renault espace.
Kako je možno predno prideš v avto sedet zamenjat profil voznika?
sam sem visok 196cm, žena 160cm in imam probleme se za njo vsedet v avto!
potrebno pa je najprej avto prižgat, nato lahko šele zamenjaš profil voznika...
mi lahko kdo kako pomaga? kakšna ideja? se lahko ključ kak kodira, da je eden za 1 in eden za 2 voznika?
lp
aleš
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Scenic 3 mislim da je imel tako, da je bilo na kartico shranjeno, in s katero si odklenil, tako se je nastavilo.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Moj Espace ima enako, vsaka od dveh kartic je za svojo osebo, ki mora pod štantgasom pritisniti memory gumb na sedežu. In to že 13 let. Preberite navodila, ja, je sitno, je pa potrebno.
Hvala vsem za odgovore....
Ja vem da je espace to mel ze v prejšnjem modelu, vednar pri tem novem (prebral celotna navodila) tega zal ne najdem, tako da ce kdo ve postopek bi lepo prosil za pomoc.
Ker tukaj ni memory gumba za sedez, tako da to s standgasom ne vem kako bi resil...
Hvala ze v naprej
Lp
Ales
Ja vem da je espace to mel ze v prejšnjem modelu, vednar pri tem novem (prebral celotna navodila) tega zal ne najdem, tako da ce kdo ve postopek bi lepo prosil za pomoc.
Ker tukaj ni memory gumba za sedez, tako da to s standgasom ne vem kako bi resil...
Hvala ze v naprej
Lp
Ales
res nobeden ne ve pomagati? verjetno ima še kdo nov model koleos/scenic/espace... :S
prosim za pomoč...
prosim za pomoč...