Renault Megane IV 2016
- bostjan1111
Re: Renault Megane IV 2016
Ker v Scenicu ni pametne motorne izbire, sem sedaj prvič lastnik avta, ki ni Renault, nabavil sem namreč Peugeot 5008 z 1.6 bencinarjem 165KM in avtomatskim menjalnikom. Espace pa je žal predrag.
Katere gume bi priporočali da niso premehke, dimenzije 225/40/18. sedaj so gor continental contisportcontact in te so premehke. Na meganu ne rabim takih športnih gum. Katere gume bi bile v istem cenovnem razredu 110€ da so dobre ampak trše?
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Dobre pol leta po nakupu pokasiral prvo večjo napako, je pa identično kot pri tem uporabniku (video je mislm da bil že objavljen na eni od prejšnjih strani):
https://www.youtube.com/watch?v=uprBlxKZBNI" onclick="window.open(this.href);return false;
Najprej voznikova vrata, potem zadnja leva, zatem zadnja desna in za konec še sovoznikova. Edino pri prtljažniku se normalno odklene.Drugo funkcionira normalno, samo odklepanje, ko primeš za eno od kljuk, ne deluje.
https://www.youtube.com/watch?v=uprBlxKZBNI" onclick="window.open(this.href);return false;
Najprej voznikova vrata, potem zadnja leva, zatem zadnja desna in za konec še sovoznikova. Edino pri prtljažniku se normalno odklene.Drugo funkcionira normalno, samo odklepanje, ko primeš za eno od kljuk, ne deluje.
Senzorji jebejo ko je mrzlo. Pojdi na servis, takrat so nekaj govorili da delajo na rešitvi (verjetno menjava kljuk?).
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Čudno, ker je danes nekje do 12. ure vse lepo delovalo, potem je v takem vrstnem redu, kot sem ga opisal zgoraj, crkavalo. Bom se najbrž jutri oglasil na servisu, da vidim, kaj bodo rekli.
Meni tudi včeraj.
Najprej delalo vse normalno. Ko sem bil v mestu pa nehala delovati šoferjeva vrata. Drugih nisem preizkušal. Potem pa sem odklenil z daljincem. Zvečer vse normalno.
Pa je bilo zvečer bistveno hladneje kot čez dan.
Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
Najprej delalo vse normalno. Ko sem bil v mestu pa nehala delovati šoferjeva vrata. Drugih nisem preizkušal. Potem pa sem odklenil z daljincem. Zvečer vse normalno.
Pa je bilo zvečer bistveno hladneje kot čez dan.
Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
Ima kdo mesec- dva starega Megana? Zanima me, katero verzijo programske opreme R - Linka imate? Jst imam 3.3.16.941. (moj Megane je Junijski). Moj gre v četrtek na posodobitev.
Na servisu sem omenjal tudi slabo pranje stekla spredej (pri AC hitrosti). S to težavo so tudi seznanjeni. A se zamenjajo ali samo nastavijo?
Še zmeraj pa sem jezen zarad radia. Novi Megani imajo že DAB
lp
Na servisu sem omenjal tudi slabo pranje stekla spredej (pri AC hitrosti). S to težavo so tudi seznanjeni. A se zamenjajo ali samo nastavijo?
Še zmeraj pa sem jezen zarad radia. Novi Megani imajo že DAB
lp
Zamenjajo se šobe za pranje stekla.
Koliko starega imaš ti? Nimaš DAB? Jezni smo tudi lastniki starejših, ker se ne da posodobiti da bi imel DAB

Koliko starega imaš ti? Nimaš DAB? Jezni smo tudi lastniki starejših, ker se ne da posodobiti da bi imel DAB
Moj je izdelan junija 2017. Ima že podporo za Android Auto. DAB - a nima, imel naj bi predpripravo za DAB.
Bomo vidli, kaj se bo rešilo s posodobitvijo.
Bomo vidli, kaj se bo rešilo s posodobitvijo.
Kolikor gledam po spletu, je 3.3.16.941 zadnja verzija (3.x imajo tisti, ki imajo tudi Carplay/Android Auto? Al se motim?)
Jaz imam 2.2.17.803, na posodobitev (2.2.18.590) bom šel, ko bom imel (iz)redni servis. Včeraj potem nisem šel, saj mi odklepanje od včeraj spet deluje, mogoče pri kakšnem odklepanju rabi kakšno sekundo več.
Jaz imam 2.2.17.803, na posodobitev (2.2.18.590) bom šel, ko bom imel (iz)redni servis. Včeraj potem nisem šel, saj mi odklepanje od včeraj spet deluje, mogoče pri kakšnem odklepanju rabi kakšno sekundo več.
baje obstaja 3.3.16.946?
Danes spet ista zgodba glede prostoročnega odklepanja kot prejšnji teden. Glede na to, da je bil danes dež, prejšnji teden pa kombinacija dežja in snega, sklepam, da pride voda "nekam", kjer ne bi smela?
Pojdi na servis pa naj zrihtajo, ne delaj doktorata ker ni tvoja naloga ugotavljat zakaj ne dela.
To je sicer res, se mi pa ne zdi nič narobe, da jim povem svoja opažanja.
Včeraj opazil isto napako pri mojem Meganu GT line (3/2017). Sicer nisem poskušal odpreti drugih vrat, ker sem potem odkleno na kartici.IcEm4n napisal/-a:Dobre pol leta po nakupu pokasiral prvo večjo napako, je pa identično kot pri tem uporabniku (video je mislm da bil že objavljen na eni od prejšnjih strani):
LP