Megane RS3 premnik
Megane RS3 premnik
Živjo.
Moral bi zamenjat oba spodna premnika spredaj. Kje bi jih dobil najceneje? a se da dobit kopija? Megane rs3 2010 (250hp)
hvala za odgovore
Moral bi zamenjat oba spodna premnika spredaj. Kje bi jih dobil najceneje? a se da dobit kopija? Megane rs3 2010 (250hp)
hvala za odgovore
Re: Megane RS3 premnik
Če se ne motim jih Astilba v Ljubljani dokaj poceni obnavlja.
Po njihovih besedah je obnovljeno = novo...
Po njihovih besedah je obnovljeno = novo...
To mi je tudi en mehanik rekel,da obnavlja eno podjetje nekje u vrhniki za 40€,mogoče je pa to to. Se bom pozanimal in hvala ti.
http://www.vargalant.si/obnova-podvozja" onclick="window.open(this.href);return false; Verjetno ima premnik zaprešan,če ga ima je najbolje roko demontirat pa k njim odnest ,da poštimajo.
Dobi se posebej končnik, ki se ga potem prepreša. Na pooblaščenem pa dobiš samo komplet premnik.
RenaultSport
tudi na pooblaščencu se da naročit novega
usaj slabo leto nazaj se ga je dalo vendar moraš gledat za dirkalnega megana cena je pa cca 50e
kataloška :77 11 167 656 drugače mate pa na renault sport strani use podatke pa če se ne motim sta od megana ter cliota za zgloba ista, če se pa tam ne dobi jih dobiš pa na rofagu
LP
usaj slabo leto nazaj se ga je dalo vendar moraš gledat za dirkalnega megana cena je pa cca 50e
kataloška :77 11 167 656 drugače mate pa na renault sport strani use podatke pa če se ne motim sta od megana ter cliota za zgloba ista, če se pa tam ne dobi jih dobiš pa na rofagu
LP

Original je enih 80€, pr vargalantu pa neka smesna cena se mi zdi da okrog 30€. Sta pa istega pri meganu in cliu.
Ne. Zglob vilice je spet drug.a_sist napisal/-a:Premnik je zglob vilice?
RenaultSport

Torej če jim avto tja postavim pridem na 360€ ...
Jaz sem dal tja spodnji del roke od cliota in so mi menjavo premnika z prešanjem računali 35€ Je malo boljši materjal in po letu in pol nobene zračnostu
Vrjetno se bom zmenil pri astilbi. Ko sem napisal vargalant-u mail drugič koliko časa to traja da se to zrihta,mi v enem tednu ni uspel odgovorit...potem sem klical in govoril z neko žensko smo bli že na 430€
. Možakar iz astilbe mi je pa odkrito povedal,da odvisno koliko jih bo kaj zajebavalo(zarjaveli vijaki) takšni boji tudi stroški......sem mu pa omenil tudi ceno z vargalanta in se mu je zdela previsoka.
Jaz sem od vargalanta menjal zgornji levi končnik, obe kugli in oba zgloba vilic. Zgloba vilic so mi tud oni menjal in je blo pocen in hitro. Čeprav je govora o obnovi, oni dejansko naredijo nove končnike. Že nekaj časa nazaj sem slišal da so materiali s katerimi izdelujejo končnike slabi. Za športne renaulte sicer na spletni strani obljubljajo precej bolj trpežne materiale. Jaz sem bil s temi končniki na grobniku in je blo vse ok. Kolegu so mesec dni nazaj menjali oba zgloba vilic na cliu 197, no, njemu je po 300km pri prehitevanju avtobusa zlomilo enega od teh zglobov, pri tem odtrgalo še polosovino.. avto so prišli z vargalanta iskat z avtovleko in razloga zakaj je do tega prišlo kao niso ugotovili, je pa ali slab material ali montaža. Jaz zase vem, da bom vse menjal z originalnimi, ker nočem v kakem jarku pristat..
Squealing tire is a happy tire 
Evo težavo končno uredil,odločil sem se za nove. Malo boli denarnica,a varnost je na prvem mestu.

Dandanes se da dobit nekaj popusta tudi na original dele, če poznaš koga, ki pa dela na pooblaščenem pa sploh. Sicer niso neki bajni kot na ostalih trgovinah ampak pri ceni premnika pa se nekaj pozna 
RenaultSport