Laguna 2
Laguna 2
Zdravo,na Laguni 2006l imam namrec en problem ki sem ga sam naredil.. Naredil sem kratek stik ko sem vezal led trak na lucko prtljaznega prostora. Zdaj sem dobesedno brez lucke v prtljazniku in tudi brez 12v vticnice ki je v prtljazniku,sumim da sta nekje skupaj vezani. Vse varovalke sem pregledal in so cele,kje je se lahko problem? Prosim za kaksno pomoc ker me zelo moti da ni lucke
Re: Laguna 2
Mislim, da ste spregledali skurjeno varovalko...cupra napisal/-a:Zdravo,na Laguni 2006l imam namrec en problem ki sem ga sam naredil.. Naredil sem kratek stik ko sem vezal led trak na lucko prtljaznega prostora. Zdaj sem dobesedno brez lucke v prtljazniku in tudi brez 12v vticnice ki je v prtljazniku,sumim da sta nekje skupaj vezani. Vse varovalke sem pregledal in so cele,kje je se lahko problem? Prosim za kaksno pomoc ker me zelo moti da ni lucke
RenaultSport
Varovalka zal ni,sem jih takoj pregledal pa nisem nasel nobene napake,vse funkcije v avtu normalno delujejo,vse lucke vsa stikala pac vse normalno deluje,razen lucka v prtljazniku in 12v vticnica v prtljazniku ne. Mogoce kdo kaj vec ve kaj bi bilo narobe ? Od kje pa dobi lucka pa vticnica elektriko ? Na kaj so vezane?
Vtičnica v prtljažniku je na isti varovalki kot vžigalnik za cigarete.Vsa notranja osvetlitev pa ima svojo.Ko si montiral led si najverjetneje nekaj naredil narobe.V kolikor nisi napravil kratkega stika,preveri če imaš maso.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
A priklopljeno pa je vse? Ker v vžigalniku, če narediš stik (katerega ste naredili) 99% odbije varovalko. Na vžigalniku spredaj je napetost? Kaj pa če led trak odklopite je napetost na vžigalniku? Varovalke so se premerile z inštrumentom ali ste jih ven jemali in gledali?cupra napisal/-a:Varovalka zal ni,sem jih takoj pregledal pa nisem nasel nobene napake,vse funkcije v avtu normalno delujejo,vse lucke vsa stikala pac vse normalno deluje,razen lucka v prtljazniku in 12v vticnica v prtljazniku ne. Mogoce kdo kaj vec ve kaj bi bilo narobe ? Od kje pa dobi lucka pa vticnica elektriko ? Na kaj so vezane?
RenaultSport
Varovalke sem vse dal posamicno ven pa gledal na oko,vse so cele,isto mi delajo obe vticnice ( vzigalnik pa vticnica pod naslonom za roko ) skratka na avtu delajo vse luci pac use dela normalno,razen lucka v prtljazniku in 12v vticnica v prtljazniku. Da je prislo pa do te moje napake je slo pa ker ker led trak priklopil na lucko prtlaznika in naredil kratek stik.. tudi sam sem najprej pomislil na varovalko ampak varovalke so vse cele.... napetost nisem meril,zato vem da vticnica ne dela vem zato ker polnilec za telefon ne dela na tej vticnici,na obeh ostalih pa normalno dela. Skratka,dela vse na avtu razen lucke in vticnice. Meni je zal idej zmankalo kaj narediti,edino opcijo vidim da grem za kablom gledat pa merit napetost