pokanje brisalcev

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
michelangelo1

pokanje brisalcev

Odgovor Napisal/-a michelangelo1 »

pozdravljeni,

imam sledeč problem pri laguni 3. Ko vklopim brisalce mi v zgornji poziciji (levi kot zgoraj) začne pokati-ropotati. lahko poka vsakič ko je v tej poziciji, lahko pa tudi kakor se mu zazdi (ne morem zadeti intervala). hitrejša ko je hitrost brisalcev hitreje lahko poka. sem zamenjal brisalce in tudi piša je čista kot solza.
se komu sanja kaj bi lahko bilo ?
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: pokanje brisalcev

Odgovor Napisal/-a Spula »

michelangelo1 napisal/-a:pozdravljeni,

imam sledeč problem pri laguni 3. Ko vklopim brisalce mi v zgornji poziciji (levi kot zgoraj) začne pokati-ropotati. lahko poka vsakič ko je v tej poziciji, lahko pa tudi kakor se mu zazdi (ne morem zadeti intervala). hitrejša ko je hitrost brisalcev hitreje lahko poka. sem zamenjal brisalce in tudi piša je čista kot solza.
se komu sanja kaj bi lahko bilo ?
Očitno nekaj z mehanizmom/motorčkom brisalcev.
RenaultSport
michelangelo1

sliši se kot da zvok prihaja iz zgornjega levega kota...
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

michelangelo1 napisal/-a:sliši se kot da zvok prihaja iz zgornjega levega kota...
Brisalce stran in plastiko pod njo pa se bo videlo kje je problem.
RenaultSport
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

če so se kaj odstranjevali brisalci se je mogoče prestavilo pozicijo rok brisalcev in predejo dlje kot pa običajno in zato poči. to sem jaz imel problem, ko sem pobral dol roke brisalcev in jih nisem dal nazaj na prvotno mesto. in so prišlo predaleč. preko šipe do plastike
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
michelangelo1

rambo napisal/-a:če so se kaj odstranjevali brisalci se je mogoče prestavilo pozicijo rok brisalcev in predejo dlje kot pa običajno in zato poči. to sem jaz imel problem, ko sem pobral dol roke brisalcev in jih nisem dal nazaj na prvotno mesto. in so prišlo predaleč. preko šipe do plastike

mislim da je bila menjana sprednja šipa. verjetno bo to kar si napisal. hvala ti
Odgovori