Pozdravljeni,
se opravičujem, če tema z enako težavo že obstaja.
Toej imam Renaul Megane Coupe 2009 in danes sem zaznal problem.
Ob vstavitvi kartice deluje vsa osvetlitev normalno (digitalni števec, zaslon z uro, radiem, ter osvetlitev za klimo), ko pa avto vžgem, pa vse te luči ugasnejo oz. se vse vidi zelo temno, kot da osvetlitve ni.
Veste mogoče, kaj bi lahko bil problem?
hvala
Renault Megane Coupe težava
Re: Renault Megane Coupe težava
mogoce se slisi neumno: levo od volana je tipka za povecanje svetlosti. zavrtis gor/dol in spremenis jakost svetlobnih zadev. vsaj mislim, da ta knof se vedno obstaja. lp
hvala, rešeno 
gleda, da sem včerej med pucanjem ruknil v ta gumb
gleda, da sem včerej med pucanjem ruknil v ta gumb
Pozdravljeni.. imam eno vprašanje, pa upam da se bo kdo tukaj našel in mi pomagal. Imam Renault megane 1.6 16v dynamique letnik 2009. Kupila sem ga 2 meseca nazaj in do prejšnjega tedna je bilo vse v redu. Včeraj pa sem opazila da ko vrtim volan desno in levo ( ali na križišču kjer so ostri zavoji), da mi nekaj škriplje oz. ropota pri zadnjih gumah. Če imam avto v 0 .. ne ropota .. takoj ko prestavim v 1 ali 2 prestavo se ropotanje zelo sliši.. tut če mam ročno zategnjeno ali odtegnjeno se sliši..razen če je avto v 0 prestavi. Bi mogoče kdo vedel kaj bi lahko blo? Doma smo razmšljali, da bi lahko bilo povezano z ročno .. da mi je odzadaj nebi do konca spustilo?
Hvala za vaš čas in odgovor.
Lp, Barbara
Hvala za vaš čas in odgovor.
Lp, Barbara