Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Moj je bil narejen maja in očitno ima vse potrebno notr. Jst sem si naložu Android avto na mobi in samo prklopu prek kabla na megana. R link samodejno zažene aplikacijo, ni pa nič posebnega, razen navigacija je Google, vse ostalo pa ima r link bolje poštimano. Lp
Se strinjam da ni nič posebnega samo aplikacija zahteva vsa dovoljenja kar pa mi tudi ni preveč zanimivo.
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Moj je bil narejen konec marca (če se prav spomnim), tako da najbrž na mojem (tudi) ne deluje?
Ko sem imel odprt Android Auto na telefonu in povezal s kablom, ni bilo nobenega efekta (no, razen polnjenja).
Ko sem imel odprt Android Auto na telefonu in povezal s kablom, ni bilo nobenega efekta (no, razen polnjenja).
Da te ne bodo ukradli (tebe mislim), če potrdiš to!matt79 napisal/-a:Se strinjam da ni nič posebnega samo aplikacija zahteva vsa dovoljenja kar pa mi tudi ni preveč zanimivo.
jony, pa imaš v meniju na avtu ikono za Mirror Link?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Ne zaenkrat sem se tu, lahko pa me ukradejo na boljše kraje....skopusnik napisal/-a:Da te ne bodo ukradli (tebe mislim), če potrdiš to!matt79 napisal/-a:Se strinjam da ni nič posebnega samo aplikacija zahteva vsa dovoljenja kar pa mi tudi ni preveč zanimivo.
jony, pa imaš v meniju na avtu ikono za Mirror Link?
Ikone mirror link ni, je pa v menuju SISTEM zrcaljenje zaslona, kjer je opisan postopek za Android Auto in Apple Carplay.
lp
lp
Danes sem dobil glede ANDROID Auto od Adriatic Slovenia Renault Customer sledeči odgovor:
"Funkcija Apple Carplay ali Android Auto je na voljo v novih vozilih Renault
z multimedijskim sistemom R-Link 2, ki so proizvedena od aprila 2017
dalje.Posodobitev oziroma nadgradnja na vozilih, ki so že na tržišču, žal ni
možna."
"Funkcija Apple Carplay ali Android Auto je na voljo v novih vozilih Renault
z multimedijskim sistemom R-Link 2, ki so proizvedena od aprila 2017
dalje.Posodobitev oziroma nadgradnja na vozilih, ki so že na tržišču, žal ni
možna."
Kot sem že omenjal da se mi premikajo zavorne ploščice, so me sedaj obvestili da je resnično nekaj narobe in bodo zamenjali železca po katerih se premikajo ploščice v čeljustih. So dobili noto napake od proizvajalca. Če bo še kdo rabil.
danes vžgem Megana in traja 45 sekund da zalaufa R link (radio, vzvratno kamero, senzorje), do takrat tema!!! Kva hudiča je to? Avto ugasnem, ga takoj spet vžgem, r link laufa normalno. Probam čez dve ure vžgat, isto, 45 sekund da zalaufa vse skupaj??? Do danes teh težav ni bilo. Zmeraj je takoj zalaufal vzvratno kamero in ostalo šaro. A zdaj se bodo pa pizdarije začele??? Ima kdo takšno izkušnjo?
lp
lp
Nic novega [emoji23][emoji23] vceraj se mi sploh ni prizgal ekran. Po par kilometrih ko sem dal v rikverc je zacel delat kot da nic ni bilo. Beri poste za nazaj in boš videl kaj vse se dogaja.
Meni se to dogaja tudi že med vožnjo. Kar na 1x mi zaslon ugasne, potem pa čez 1-2 minuti ponovno prižge in to od začetka, z tistim obvestilom o uporabi osebnih podatkov... Seveda mi preneha delovati tudi radio.
Šel sem na servis, kjer so mi ponovno namestili software, pa ni nič boljše.
Šel sem na servis, kjer so mi ponovno namestili software, pa ni nič boljše.
Zadnja verzija naj bi bila zamenjava komplet komponent.
Ali kdo kaj ve kdaj naj bi dobili Megane, Scenic, močnejše bencinske motorje......?
205 ni dovolj v Meganu? Spomladi bo 280.
Scenic pa ne vem
Scenic pa ne vem
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Ja sem bil premalo natancen mislil sem na megane z bose opremo in ne gt da bi imel megane ali scenic tam do 160ks bencinar.