Trenutno sem v tujini, pa nimam dostopa do računa. Vem pa da mi niso zamenjali filtra goriva, ki je za moj avto čez 100€. Verjetno je tukaj razlika v ceni. Bom ženo vprašal, če se ji da najti račun kje, pa ga objavimHrCk napisal/-a:Vocko ,imaš mogoče račun kaj vse so ti naredili za tako ceno? Namreč jaz sem prejšnji teden prav tako na meganu 2013 1.5dci in pri AC KRAŠNA Škocjan naredil mali redni servis (vsi filtri, olje..) in me je prišlo 270€ zato mi ni jasno od kje taka razlikaVocko napisal/-a:3 tedne nazaj plačal za redni servis na 90kkm 150€ pri AC Krašna. Megane 1.5 dci l. 2013B1 16v napisal/-a:S servisi je tako: obstaja portal moj renault, preko katerega lahko rezerviraš termin, vnaprej izveš ceno in avto praviloma servisiraš ugodneje. Mene je tako servis za mojega prišel 150 EUR (pregled, olje, filter, filter kabine). Redna cena je baje cca. 250.
Mogoče moraš pa serviserja zamenjati, ker te tale lupi
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk,VEZE? Olje res dobro računajo 100€+, filter goriva ima nekaj za zaznavanje vode v gorivu in je okoli 90€ ter ostalo..
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk