Menjava volana na Meganu 2.0 dci
Menjava volana na Meganu 2.0 dci
Sin je kupil rablenega megana 2.0 dci 2006 letnik. Pri nakupu je gorela lučka za airbag, vendar nama je prodajalec zatrdil , da je problem v konektorju pod sedežem. Kot kaže je napaka v volanu ker med obračanjem volana nekaj ropota v kabini pod volanom. Ne deluje tudi tempomat . Na servisu so mu rekli , da je potrebno menjati volan ki stane 180€. Naprej niti ni spraševal. Mene pa zanima, kaj bi se v volanu polomilo, kakšni kontakti?.
LP Kunte
Re: Menjava volana na Meganu 2.0 dci
Volanska ovojnica in ne volan. Hupa tudi sigurno ne dela
Jaz pri sebi pošpricam s sprayem na daljšo cevko notranjost z oljem, pa je spet eno leto mir. Ceno ovojnice pa so ti povedali, ovojnica prenaša signale z vrtečega volana na fiksne kontakte, obenem je znotraj senzorika za ESP, ki najpreš začne nagajat.
V programu dialogy sem iskal volansko ovojnico vendar je ne najdem. Pokaže mi samo obvolanske komande, je ta ovojnica v kompletu z ročicami za žmigaavce in luči?
LP Kunte
Tako jekunte napisal/-a:V programu dialogy sem iskal volansko ovojnico vendar je ne najdem. Pokaže mi samo obvolanske komande, je ta ovojnica v kompletu z ročicami za žmigaavce in luči?