@Bullet116
Vsekakor, sem pozabil že prej pojasniti; gre se za Real na Vodovodni, tja sem šel zaradi priporočil drugih, na koncu se je izkazalo, da pač niso toliko "vredni". Kaj je šlo narobe: niso se držali dogovorjenih rokov, ne prvič, ne pri reklamaciji, vztrajali pri stvareh, za katere sem jim izrecno naročil, naj jih ne opravijo, zgrešili okvarjen del, okvaro le-tega poskušali pripisati "starosti" materiala in amortizaciji, se sprenevedali in zavajali, kot da sem največji nevednež.
Skratka, poraz.
Ljubljana - na kateri pooblasceni renault servis ?
-
VelikiGoban
X2
Na žalost pa nekateri servisi izdelavo predračuna zaračunavajo.
Do tega pa je prišlo, ker so ljudje dvigovali predračune in potem jih ni bilo na servis ( največkrat so jih potrebovali samo za zavarovalnico ). Potrebno je vedeti, da se z izdelavo uradnega predračuna izgubi nekaj časa ( odvisno od potrebnega materiala in okvare ).
Lep pozdrav
Na žalost pa nekateri servisi izdelavo predračuna zaračunavajo.
Do tega pa je prišlo, ker so ljudje dvigovali predračune in potem jih ni bilo na servis ( največkrat so jih potrebovali samo za zavarovalnico ). Potrebno je vedeti, da se z izdelavo uradnega predračuna izgubi nekaj časa ( odvisno od potrebnega materiala in okvare ).
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Ljubljana - na kateri pooblasceni renault servis ?
Zdravo,
da ne odpiram nove teme, imam namreč enako vprašanje. Kateri pooblaščeni servis bi priporočali v Ljubljani oz. lahko tudi na gorenjskem? Lahko je kak € dražje, samo, da bo narejeno kot je treba ter normalen odnos. Hvala za odgovore.
da ne odpiram nove teme, imam namreč enako vprašanje. Kateri pooblaščeni servis bi priporočali v Ljubljani oz. lahko tudi na gorenjskem? Lahko je kak € dražje, samo, da bo narejeno kot je treba ter normalen odnos. Hvala za odgovore.
Real Vodovodna: kekci na kvadrat. Zadnji diski so bili čist rjasti in pobrani, pa so bili še OK za njih. Po njihovih besedah renaultovi 1.9 dci nimajo nobenih problemov (da ojnične ležaje pobere še niso slišali). Po karambolu so menjali sprednji amortizer samo na eni strani, prav tako pnevmatiko. Verjamem, da so tako ocenili na zavarovalnici ampak lahko bi prej povedali in jaz iz svojega žepa financiram še drugo polovico. Barvanje pleha jim tudi ni v ponos.
Kalan Jezerska: 3x na servisu, nobenih pripomb. Prijazni, vse je bilo urejeno kot smo se zmenili.
Kalan Jezerska: 3x na servisu, nobenih pripomb. Prijazni, vse je bilo urejeno kot smo se zmenili.
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Renault Preša Cerklje
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM