Ljubljana - na kateri pooblasceni renault servis ?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
LGT

Odgovor Napisal/-a LGT »

@Bullet116

Vsekakor, sem pozabil že prej pojasniti; gre se za Real na Vodovodni, tja sem šel zaradi priporočil drugih, na koncu se je izkazalo, da pač niso toliko "vredni". Kaj je šlo narobe: niso se držali dogovorjenih rokov, ne prvič, ne pri reklamaciji, vztrajali pri stvareh, za katere sem jim izrecno naročil, naj jih ne opravijo, zgrešili okvarjen del, okvaro le-tega poskušali pripisati "starosti" materiala in amortizaciji, se sprenevedali in zavajali, kot da sem največji nevednež.
Skratka, poraz.
Uporabniški avatar
m3000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a m3000 »

bil sem na Realu na Vodovodni. Eno napako so mi popravili (v okviru garancije) :)
Drugo napako - Visoko porabo pa ne znajo določiti - kaj je narobe :(
"Just renault it"
VelikiGoban

Odgovor Napisal/-a VelikiGoban »

lukeatluke napisal/-a:Drugiè se pa pozanimas, prej placas pol naj pa 5ur montira ce zeli;)
Pozanimati se nič ne pomaga, beri zgoraj. Tudi avans 50% nič ne bi pomagal. Edino uradni zavezujoč predračun...
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

X2

Na žalost pa nekateri servisi izdelavo predračuna zaračunavajo.
Do tega pa je prišlo, ker so ljudje dvigovali predračune in potem jih ni bilo na servis ( največkrat so jih potrebovali samo za zavarovalnico ). Potrebno je vedeti, da se z izdelavo uradnega predračuna izgubi nekaj časa ( odvisno od potrebnega materiala in okvare ).

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Suicidal

Re: Ljubljana - na kateri pooblasceni renault servis ?

Odgovor Napisal/-a Suicidal »

Zdravo,

da ne odpiram nove teme, imam namreč enako vprašanje. Kateri pooblaščeni servis bi priporočali v Ljubljani oz. lahko tudi na gorenjskem? Lahko je kak € dražje, samo, da bo narejeno kot je treba ter normalen odnos. Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
matej_m

Odgovor Napisal/-a matej_m »

Real Vodovodna: kekci na kvadrat. Zadnji diski so bili čist rjasti in pobrani, pa so bili še OK za njih. Po njihovih besedah renaultovi 1.9 dci nimajo nobenih problemov (da ojnične ležaje pobere še niso slišali). Po karambolu so menjali sprednji amortizer samo na eni strani, prav tako pnevmatiko. Verjamem, da so tako ocenili na zavarovalnici ampak lahko bi prej povedali in jaz iz svojega žepa financiram še drugo polovico. Barvanje pleha jim tudi ni v ponos.

Kalan Jezerska: 3x na servisu, nobenih pripomb. Prijazni, vse je bilo urejeno kot smo se zmenili.
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Renault Preša Cerklje
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Odgovori