Laguna II immo lucka ne ugasne
Laguna II immo lucka ne ugasne
Na laguni mi gori lučka za immo ko dam kontakt in avto ne vzge. Ko ni kontakta lucka normalno utripa. To se je zgodilo, ko so prišle v stik žice na sliki. Probal sem že več različnih metod, ki sem jih našel na tujih forumih, s katerimi naj bi se immo lučka ugasnila, vendar brez uspeha. Kartica normalno odklepa in zaklepa avto, da kontakt. Hvala za pomoč v naprej!

- TwingoLove
Re: Laguna II immo lucka ne ugasne
Par tednov nazaj se je isto zgodilo kolegu! S tem da on ima 2.2dCi motor. Bom javil, če bodo še ta teden ugotovili kje je problem, saj je motorni računalnik šel na testiranje. Lahko preberete post v moji temi Laguna, kaj točno se je zgodilo in kako.
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Zgleda kot da je pri meni tudi nekaj podobnega. Bi bilo mozno da je treba samo kartico na novo "spoznati"?
- TwingoLove
V kartici ni problem, saj jo računalnik pravilno zazna. Pri tem kolegu je problem, da preko testerja Clip ne morejo dostopat do motornega računalnika oz. računalnika za vbrizg. Vsi ostali računalniki delujejo pravilno. Koliko sem se pozanimal pri električarjih pa vsi pravijo, da gre za slab stik ali pa kratki stik na napeljavi.
Na katerem delu napeljave pa bi lahko bil problem? Ker meni se je to zgodilo po tem ko so prišle v stik tiste 4 žice na sliki.
- TwingoLove
Lahko da je problem ravno v računalniku, da ga je kratki stik zbegal ali pa kaj skuril.