Zivjo
Na cliu 2 (1,4) imam problem, da mi pusca voda... odlocil sem se, da stvar menjav v kompletu za novo (ker so cevke zaradi mocnega segrevanja cisto preparele, spodaj pa iz hladilnika pusca oz kaplja voda) ... zanima me, katere dele moram kupiti ce menjam celotni sistem? Vem da moram kupiti gibko cev ter nov hladilnik... oboje je stroska okrog 60e .. hladilnik 50 in gibka cev 10... ali potrebujem se kaj? Ima kdo koga ki bi zadevo zrihtal se za kak evro ceneje?
Hvala za odgovore
Sent from my iPhone using Tapatalk
Puscanje hladilnega sistema
- grega_1416v
- Kraj: LJ
Puscanje hladilnega sistema
Clio 2.0 16v 182 Cup -Arctic blue
Yes, its riddled with faults, yes it is badly made and a bit menthal, but none of this matters... for one very good reason... It makes you feel.... HAPPY - Jeremy Clarkson
Yes, its riddled with faults, yes it is badly made and a bit menthal, but none of this matters... for one very good reason... It makes you feel.... HAPPY - Jeremy Clarkson
Re: Puscanje hladilnega sistema
Antfriz se še rabi. Če mislite menjati vse cevi jih je malo več, potem je tu še termostat z ohišjem, vodna črpalka, pa pečka gretja in določeni senzorji, če imate v mislih komplet hladilni sistem.grega_1416v napisal/-a:Zivjo
Na cliu 2 (1,4) imam problem, da mi pusca voda... odlocil sem se, da stvar menjav v kompletu za novo (ker so cevke zaradi mocnega segrevanja cisto preparele, spodaj pa iz hladilnika pusca oz kaplja voda) ... zanima me, katere dele moram kupiti ce menjam celotni sistem? Vem da moram kupiti gibko cev ter nov hladilnik... oboje je stroska okrog 60e .. hladilnik 50 in gibka cev 10... ali potrebujem se kaj? Ima kdo koga ki bi zadevo zrihtal se za kak evro ceneje?
Hvala za odgovore
Sent from my iPhone using Tapatalk
RenaultSport
Re: Puscanje hladilnega sistema
Hladilnik je dobre 30 evrov pri avtomarkovič Škofja LOka...pošiljajo tud po pošti. Moraš pa naročit preko spleta.